Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
21.1.12 21:17

U nás to bylo jake si moc rychle vysadila sem prášky a za 5 dní sem byla i těhotna a to mi doktorka řekla že budou působit ještě 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
22.1.12 11:08

Díky.To jsem měla u holky.Vysadila jsem prášky a ms.nepřišla.To jsem si myslela že to je hormonama no a tomu hormonu bude za pár dnů 7 :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.1.12 15:52

hm jo žepry jsem jedina co neví kdy sem mělap oslední ms, jenže ja fakt nevím a ta poslední nedorazila toš, žepry se to tedka upřesní ve 3 měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
22.1.12 16:13

A v jakém týdnu jsi?Podle toho můžeš zjistit kdy byla poslední ms. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.1.12 16:22

10tt podle vypočtu ale ja jsem posledni menstruaci měla v řijnu ale vona po mě chce vědet kdy sem ji měla v listopadu jenže ja ji neměla vubec a vona si to nenachala vysvětlit, uvidí se 31.1 a pak ještě 14.2 to jdu na ty geneticke vady bojim bojim ale zaroven se těším na prcka, ty si dodržovala nějaké spešl stravovaní při tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
22.1.12 18:25

Jak myslíš stravování?Jako dietu?Já nic nedržela jedla jsem jak byla chutˇ,ale doporučuji vývary s čerstvé zeleniny,mléčné výrobky a ovoce,je to dobré na mléko pro prcka.To ovoce mezi jídli abys moc rychle nepřibírala,ale jak budeš mít na něco chutě dejsi.Jo a duležitý je i dostatek tekutiny.držím ti palce atˇ ti vše dopadne dobře :palec:.podle toho jak jsi měla poslední ms.to je divný.Kdy v říjnu?Ke konci? :think: Podle mého vípočtu co jsem se tak přidližně dočetla tak bys mohla být tedˇ asi 12tt.Nevím stopro,protože nejsem dr.,ale tak by to mohlo souhlasit že jsi to v listopadu neměla.Pošli mi datum poslední a já to skusím zjistit jestli budeš chtít.Jo a ještě kdy máš termín?Omlouvám se že jsem tak zvědavá,ale chci se pokusit ti nějak pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.1.12 07:32

Mě to nevadí ja jsem taky zvědava ta posledni byla 16 října a termin mam mit až 19.8 vona totiž bere že prcek vznikl 25.11.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.1.12 11:18

ahoj holky všechny vás zdravím :-)
hledám kamarádku z Prahy nejlépe snažilku ale nemusí být, na společné trávení volného času, kafíčko, pokec, nějaký ten sportík. Případně i trávení společného času ve čtyřech s partnery… výlety a podobně. Moje záliby jsou naši dva malí pejsci, gastronomie, filmy, hudba,cestování,pracuju v bance, miluju legraci. Zatím děti nemáme, ale máme je s manželem moc rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.1.12 11:46

Ahoh vítam tě tu a snad se ti podaří najít kamaradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.1.12 12:03

moc děkuji, jsi milá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
23.1.12 12:45

ahojky vítám tě mezi náma :mavam: .Já tady hledám taky kamarádku(alesponˇ na to psaní když jste tak daleko :( )a jsem snažilka o třetího roštˇáka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
23.1.12 12:52
Agentka.007 píše:
Mě to nevadí ja jsem taky zvědava ta posledni byla 16 října a termin mam mit až 19.8 vona totiž bere že prcek vznikl 25.11.11

Podle mě bys byla tak v 15tt abys to neměla v listopadu,ale nevím stopro,protože to mám z internetu :nevim: a nebo ještě je tady možnost že jsi měla nepravidelnej ciklus a otěhotněla jsi dřív než dorazila ms. to se prý taky stává.Některé otěhotněli pár dní před ms.a někteří při ní,záleží kdy jsi měla plodné dny(ovulaci).Jinak už nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.1.12 17:55

Uvidím nechám to na doktorech at si stím lamou hlavu, dneska sem si pokazila žaludek a tak asi před 20minutami to šlo ven prckovi se to tam asi nelíbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
23.1.12 18:02

Tyhleti prckové si mohou vybírat,ale kdo má vědět na co mají chutˇ a na co zrovna ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.1.12 18:09

Přesně viděla sem rajče a mňam a pak ještě žadost o rohlík s maslem a marmeladou a nakonec zapit mlekem se ani nedivím že se mu to nelíbilo. Ještě k tomu můj mě nakazil rymou ale zati jen lehká tož už ležím a topím pod peřinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny