Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

326
11.1.11 20:17

Kamaradky

Ahoj hledám maminky u okresu zlína na pokec a atd  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
25.1.11 20:56

Ahoj jsem Helci s okresu Vsetín.Jestli byto mohlo být.Helci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
3.2.11 12:27

ahojky, já jsem z okresu Zlín, můžem pokecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.2.11 17:40

Ahojky holky tak vás tu vítam ja jsem Blanka a vy? a kolik vám je už ste maminky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.2.11 20:31

Ahoj ja jsem Helci a je 32 let a mám 2 děti.Románka ten má 4roky a Denisku tá bude mít v květnu 2roky.Ajak vy?Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
3.2.11 21:43

ahojky, já jsem Lucka,30 a mám syna Štěpánka, kterému je 21 měsíců. A co ty Blani, kolik je tobě a jak staré děti máš?
Helčo, kolikátého se Deniska narodila, že bysme slavili společně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.2.11 08:37

Dobré ráno!Deniska se narodila 14.5.2009 a je to malý čertík mluvit nechce a nahrnec taky ne.A jak vy?Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
4.2.11 13:26

Helčo, tak malý je o týden starší, tak se nám zase rozšiřuje pole nevěst :-) No a teď teprve začíná opakovat slova a na nočník nebo záchod si řekne jenom když chce na velkou, jinak do plínky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.2.11 13:39

Ahoj Lucko!My víme co se děla do hrncu,malá si i hrnec donese a začne si stahovat kalhoty já ji posadím a tá spustí a nepomůže nic.Ale jíme sami sice vypadáme jak prasátka aspon je sranda.Budeme asi nemocní oba pčkají.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
4.2.11 14:31

to chce asi čas. Já to nějak nehrotím, i když netvrdím, že bych nebyla ráda kdyby byl už v tomto samostatnější. Jo a dneska začínáme oddudlíkovávat :-D
Helčo, tak ať jste zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.2.11 15:21

Ahoj ja mam 19 v červnu 20 děti zatim nemam ale snažime se, skupinu sem založila abych se něco dozvěděla a poklabosila, a co ste dneska dělali a jak je male už je jim lip? ted je hodne chripek tak sned nebudou marodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.2.11 17:00

Ahojte zatím to vypadá narýmečku tak uvidíme zítra.Malá spadla z loža tak máme odřený nosík ale dobré.Dudlík bysme potřebovali taky odnaučit no horší byto bylo v noci.Dneska jsem dělala koblihy a mám je skované deny jemá ráda aby ju nebolelo bříško.Aco jeste dělali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.2.11 21:46

Ja sem byla doma hlídala sem si sve nové miminko (fretčí) je sním prace jak s opravdovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.2.11 21:55

Ahoj Blani můžu se zeptat ty čakáš mimi nebo plánuješ?Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.2.11 20:53

Ahoj holky!Jaký jste měli víkend doufám že lepší než já.Malá má spálenou ručičku no hrůza.CHlapovi se vruce rozebral džban z horkým čajem no už nikdy více.Lucko jak dudlík?Blani doufám že jsem se tě mou otazkou nedotkla.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny