Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
6.2.11 22:47

Ne Helčo nedotkla my teprv planujeme mít mmiminko jen ta prace mi chybí abych nebyla bez peněz jaj to muselo bolet, mou neteř opařil ve 3 letech číšník vřelím čajem celé tělo nejvic to odnesly stehna tam ma dodnes obrovské škarede jizvy a to je ji 12let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.2.11 09:09

Ahoj Blani.Plaka strašně moc máto na třech místo asi velikosti 5korunu a ted léco jak čertík.hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
7.2.11 21:21

Ahojky holky, zdravím při pondělku :-)

Helčo, to je strašné co se malé stalo :-( To mě fakt mrzí, ještě, že to tak dobře zvládá. Chudinka.

Blani a kdy plánujete mimi? Že bych se přidala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.2.11 21:30

Ahoj holky!Stou jednou popáleninou zítra půjdeme k pani doktorce nelíbise mi.Holky ta vaše domluva zní lákavě no že bych si dala jěště říct.Dokážete si představit moje chlapa jak léce s metrem kde bysme co přistavili nebo nastavili ha ha.hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
8.2.11 12:15

Jej já hlavně potřebuji najit praci ale tak špatný napad to není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
8.2.11 12:16

Jej já hlavně potřebuji najit praci ale tak špatný napad to není :D A Helčo jak dopadla mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
8.2.11 13:20

Jééé, tak to je super, se můžem hecovat kdo dřív :lol:

Helčo, pak hned napiš jak malá dopadla.

Blani a co konkrétně hledáš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.2.11 16:54

Ahoj holki.malá jo dobrý byli jsme na chirurgii ukazovala panu doktorovi kde má bebi co kdyby to přehlédl je strašně šikovná.Ve čtvrek jdeme na převaz.Mámé popáleninu 3stupně.Blani přeji hodně uspěchu v hledáni práce.jaký jste měli den vy?Doufám že lepší než já.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.2.11 13:06

Ale jo deto, praci to už mě je jedno co to bude ja sem vyučena kuchařka byla sem včera na pracaku a nic mi nedoporučila že nic nema, ja se mam dobře akorat sem naštvana mam auto už 2 měsíce v opravně a oprava stoji už 30 tisic a auto je nepojizdné tak rada bych se konečně někam projela a nebylabych zavisla na otcovém autě von mi ho nechce půjčovat je to jeho mazlíček no jo chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.2.11 21:01

Ahoj holky!Jak se máte?Blani aco auto?Lucko a co dudlík podařilo se vám odnaučit?Nás to taky čeká ale ted nemám to srdce ji ho vzít.Dnes jsme byli napřevazu vypadáto dobře.Malá je statečná dnes jito čistili a Deni ani nepipla.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
11.2.11 17:49

Ty máš malou šikovnou bojovnici, auto včera sem ho vezla s automechanikem do zlína at se mrknou na čerpadlo ktere my dali nové protože nefunguje a těm našim automechanikům nevěřili tak tam asi musel aj majitel tak sem si zažila docela drsnou jizdu auto mě nebrzdilo a řev jak traktor. A jak jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.2.11 19:38

Ahojki!Blani ty taky zažíváš sedmý div s autem.My jsme přijeli z výletu byli jsme přát neteři k svátku.bylo super.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
13.2.11 11:07

Hm asi tak nějak největší radost mě děla jak naše miminko fretky mame ji od 3 týdne a fakt jak miminko i plače i mě budila ve 4 rano ted už ne už ji sou 4 týdny a je jednou tak velká, a co malá už ručičku ma dobrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.2.11 17:37

ahojki!je viš že bych chtěla někdy vidět fretku nějak si nemůžu uvědomit jak vypadá.Ti moji mrnusi by byli unešeni maji rádi zvířata.Máme kočičku asi týden a jěště jsme ji neviděli je zalezaná v garáži.Deni jakou má ručičku to nevím zítra jdeme na převaz tak uvidíme.Dostane zato veliké bebino kuchynku tak jsem zvědavá kdo uvaří líp jestli já nebo Deni už se těším.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
13.2.11 20:27

aha tak to jo, pak napiš jak dopadl převas, a jakou bude mět radost z kuchynky všecko napiš Blanka, fretka je vlasně jak kočka jen dlouha mala a stejně votravna jak kočka a pes v jednom, kdybych měla auto tak bych ji dovezla ukazat jenže pořad neni opravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny