Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jun
749
4.4.11 13:45

Ahojky, tak jaký byl víkend? U nás pohodička, dělali jsme kolem domečku. ZOO se nakonec nekonalo, taťka musel přezouvat pneumatiky. Tak snad příště. Taky se chystám, že už pomalu zasadím něco ven. S malým jsme sadili zatím jenom bylinky do květináčů a taky je chodí pořád kontrolovat. Jenomže on by to nejraději kontroloval trháním :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.4.11 21:45

Ahoj unás bylo vše v pohodě podělali jsme práce dělali jsme kapse na ohni a byli jsme na pivi takže pohoda.Zitra jdeme na kontrolu k doktorce a s malym do školky jestli ho vezmou.Zameškali jsme zápis tak nám držte pěsti.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
7.4.11 14:44

Držím palce, pak poreferuj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.4.11 20:42

Ahoj zatím nijak ale možná semiho tam podaří dostat aspon na5 dní doufám.Už nám leze hrášek tak je mály nadšeny.Deni přišla pojistka zatu popálenou ručičku Heli už objednala kuchynku tak nevím kdostoho bude mít větší radost.A co uvás nového?Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
13.4.11 13:39

heli jenom tak ze zvědavosti, kolik za tu ručičku Denda dostala? U nás je dneska pěkně hnusně.Za chvilku jdeme s malým cvičit, tak aspoň nějaká radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.4.11 13:42

doufam že zato nemusím stydět ale dostala 4120kč.Sedla jsem si stoho na zadek.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
18.4.11 13:34

ahojky Heli, tak to je hezká částka. Doufám, že jste malé koupili něco hezkého jako odškodnění :-)
Náš bobánek je nemocný, no spíš nachlazený, ale nese to velmi těžce, asi jako každý chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.4.11 13:41

Ahoj to víš že jsme koupili no přece kuchynku mám malou kuchařku.To je mi líto že je malý nemocný Romčaje taky nachlazený a taky je to hotové neštěstí.No prostě je to chlap.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
19.4.11 14:32

ještě, že je tak krásné počasí. Aspoň můžeme ven. Mezi děti teda nee, ale u baráčku se to dá. Heli a co už vám roste na zahrádce? Nám teda zatím ten hrášek nee. Musíme víc zalévat :-) Ale už vykoukla přísada na rajčata, tak se těším až ji dáme ven a budou pidi rajčátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.4.11 20:26

Ahojky nám už leze mrkev,petržel,ružičková kapusta,porek a hrášek máme pěkný. Ajak malý už je líp?Dnes to dostala Deni a já přece nebudu pozadu.Budu se chvalit objevila jsem zaclonu do kuchyně konečně.Už mi přišla a už mi visí a je krásná.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
26.4.11 13:55

Ahojky, jaké byly Velikonoce? U nás pohodička, nějak ty svátky neřešíme, takže jsme spíš jezdili po výletech :-) Malý už je lepší, zajímavé, že protivný je stejně :lol:
Taky přemýšlím, že si pořídím nové záclony. Kdes nakupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.5.11 19:41

Ahoj.jak máte? Já dobře velikonoce byly tradiční ale pohodové.Záclonu jsem si objednala za 198kč přes internet.Je provázková s motivem ovoce a je hezká.Dodělali jsme terasu koupili nový slunečník no je to super.A co uvás nového?Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
10.5.11 13:42

Ahojky Heli, u nás pohodička. Je krásně, tak jsme pořád venku. O víkendu jsme slavili malého narozeni, tak jsme si užívali :-) Musím pořešit taky tu záclonu, ale potřebovala bych ji i ušít, takže to nejspíš budu kupovat v obchodě. Ale ta cena 198 se mi líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.5.11 19:38

Ahoj skus se podivat na www.textil jimi.cz jsou tam krasné zaclony a na miru a bez šití.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.5.11 09:16

Ahoj to jsem ještě já můžu se zeptat jaky jste měli dort?Jen pro inspiraci malá má v sobotu 2 roky ale budeme to slavit asi za měsíc.Říkáme si že to uděláme i sdětským dnem soutěže a legrace tak nevím.Co nového na zahrádce unás to pokně roste a kvete.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny