Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jun
749
9.3.11 12:41

July, no ten tvůj článek zní skoro neuvěřitelně. Skoro jako prototip na ten „pravý komunismus“ :lol: Každý si vezme jenom to co potřebuje a nebudou nutné ani peníze :-) Já jsem taková poctivka, která by určitě hledala i to náměstí klidně i v sousedním městě...............jak píše Helča, hned bych se tam taky přestěhovala. Nemáte tam pro mě nějakou práci? :mrgreen:

Heli, tak držím palce, ať už máte matračku doma a Denda už hajá v nové postýlce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.3.11 22:11

Ahoj holki můžu se zeptat jaké máte tchýně?Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
11.3.11 09:00

ahojky,mám oba kluky nemocný,tak se sem moc nedostanu,ale koukám,že jsem ani o nic nepřišla:-)
tak moje tchyně…no moc se nevídáme,teda teď je to jasný,ale i když jsem byla v čechách,tak se k nám moc nehlásila.Chodili jsme tam jen popřát na narozky nebo svátek,třeba Ondru do jeho prvních narozenin viděla sotva pětkrát asi.Ale když manža odjel so Švédska na 3 měsíce,než jsme se stěhovali,tak mi dost pomohla,každý den chodila s klukama ven.Tak nemám k ní vybudovanej vztah,ale nevadí mi a je v pohodě. :-)
Přeju krásný víkend:-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.3.11 22:24

Ahojky

Zdravim všechny mamči na MD,je mi 21 let a mam krásného chlapečka kterému bude 10 měsíců,a bydlíme u Blovic,pokud bydlý náka mamča poblíš se stejně věkovím prcíkem a občas se nudíte tak se ozvěte.Můžem podnikat různé výlety,procházky,a nebo pořádně podrbat u kávičky,zkrátka vše co k mateřské patří.S pozdravem Jarča a Pepíček. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
14.3.11 14:52

Helčo, tak téma já a tchýně by bylo asi na samostatnou diskusi :-) Mám prostě to „štěstí“, že je to taková ta pravá tchýně se vším všudy, podle ní se nejspíš vytvářely všechny ty vtipy :-) Můj je jedináček, tak dál to asi nemá cenu ani rozvádět. A proč se na to ptáš? Máš se svou tchýnicí nějaký problém?

July, držím palce ať jsou kluci oba rychle zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
14.3.11 15:05

děkuji,Ondra už je v poho,ale Honzík má pořád tak řídkou stolici,ale když kaká tak jednou až dvakrát za den,je to vůbec průjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
15.3.11 14:47

july, já bych řekla, že průjem to není. To by muselo být víc než 4-5×. Dala bych mu asi jenom banány, piškotky a další dobrůtky aby se mu to upravilo. Tady prej řádí druhá vlna chřipek, tak doufám, že nám se vyhne jako ta první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.3.11 19:17

Ahoj holki.Juli zkus něco jako hylak malemu to aspon zabrala.V 1 roku měl bakterku ve střevach odte doby to bylo co chvila a tedy to mu pomohlo.Jinak jsem rada že už je tvým dětam líp.A postel doma ještě nemáme.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.3.11 14:38

Ahojky maminky,mohla bych se k vám taky přidat?Mám čtyřměsíčního syna Tobiáše a ráda bych si s váma povídala.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
22.3.11 14:41

holky, mě už z toho netu nebo vlastně noťase vážně picne. To je hrůza. Pořád se to kazí. A to už byl i v opravně. No nic jiného by nechybělo, než pořizovat nový :-(

Ahojky smoli :-) vítám tě. Odkud si a jak si užíváš mateřskou s Tobiáškem?

July co kluci? Už jsou oba v pořádku?

Heli a co postel, tak konečně už doma? :-)

A jak si užíváte jarní počasíčko? U nás je teda krásně, jsme co nejvíc venku, malý je spokojený, já na mrtvici, protože chodí domů jako koule bahna :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.3.11 19:03

Ahoj holki a vítam tě smoli.Postel doma ještě není asi bude v pátek kolem našeho jede barum heč.to si zase užijem.A jaro je nádherné už jsme dneska zahájili opekací sezonu.Je to paráda u nás je sucho my nejsme od bahna ale od písku.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
23.3.11 17:45

jééé opékání, to jsi mě navnadila, pokud počasí vydrží, o víkendu si taky šmáknem:-) No a tu barumku samo závidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.3.11 08:01

Ahoj to si zavidim a ji já pře 3roky když jela byl nemocný Románek včera Deniska 40 horečky a ne ane srazit.Už jezdili včera maly stoho byl unešeny.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
24.3.11 13:50

Jejda, už je Denda v pořádku? Chudinka malinkatá.
U nás jezdí barumka až koncem srpna. Loni jsme ještě nebyli, ale myslím, že letos si to malý užije :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.3.11 15:30

Ahoj ted jsem ji srazila měla38,5 ale myslím si že to nic není jenom viroza.Zítra určitě půjdem k doktorce tak uvidíme.Ale máme tu výhodu že to jede kolem našeho tak onic nepřijdem.Venku je tak krásně a my jsme doma ah jo.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny