Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2739
24.1.12 11:40

Já když jsem čekala holku tak jsem měla míchané chutˇe :) .Jednou jsem měla chutˇ na sladké tak jsem si koupila roládky a když jsem ji jedla dostala jsem chutˇ na okurku no tak jsem yakusovala roládu s okurkou :D .U malého ne to kdybych nevyděla na ultrazvuku a jak mi roste bříško tak bych si myslela že nejsem těhu :).Kombinacích se zas moc neboj to spíš žaludek ti to nesnesl,ale maličké si samo řekne co chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
24.1.12 19:40

Dneska mé bolí bříško do ví co se mu nelíbi ale mam užasnou rýmu asi pujdu zítra k doktorce možna i ke gyndě ale aby to nebylo zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
24.1.12 19:47

K doktorce si raději skoč,ale na gindu kvůli tomu nemusíš(pokutˇ nemáš mít kontrolu),ale určitě to bude dobré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
25.1.12 11:41

No nakonec sem šla ke gyndě sem nachlazena i ve spod tak mam čípky obden a ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
25.1.12 11:44

Tak se brzo uzdrav a dávej na sebe pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
25.1.12 16:10

Dékuji a co děti nezlobí tě, ty si ze zlína? jen pokud ano nevíš nahodou o prodejně kde se prodavaji tehu gatě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
25.1.12 16:49

já nejsem ze Zlína,ale skus najít nějakej obchůdek přes internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
25.1.12 19:56

Aha hm škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
26.1.12 11:27

škoda.už máš vybraná jména?já tento měsíc nic tak budeme se snažit dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
26.1.12 11:58

Škoda držím ti palečky aj na nohách jojo jmena mam od prvního dne co to víme vybíral je muj Nela a Michael (michael proto že mame v rodině michala ale ja chtěla udělat mojemu radost aby bylo jmeno po něm protože je on Michal sem to napsala chaoticky) No a včera sem ležela jak lazard nic sem nedělala, a ted už mam i umite schody v panelaku mam uplně debilní sousedku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
26.1.12 12:16

Hlavně se moc nehonˇ.To jsou heská jména.Mi máme doma Markétku a Toma.Manžel vybíral pro kluka a mě se taky líbylo jen mě někdy štve že na kluka někteří volají Tomášku,ale on není Tomáš,ale Tom.Myslejí si že je to stejné a přitom jsou to dvě jména.Někteří sousedé nakopat někam.U mamči v paneláku je taky jedna.Ona má malou holku (je mldší o pár měsícu než kluk)a nedávno mi napsala na mobil smsku aby kluk dole nedělal takovej rámus že jí malá spí.No nevím jak to mám vysvětlit skoro dvouletému prckovi aby byl hodnej a nezlobyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
26.1.12 13:31

Ahooj všem, jsem z Ostravy a v červnu mám termín :) Hledám kamarádku na pokec, nejlépe z Ostravy ale klidně i z jinýho města :) Taky nejlépe ještě těhulku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
26.1.12 17:11

Jo no nějaké sousedky stoji fakt za prd, vítam tě tu a snad najdeš nějakou kamarádku, jo a dneska sem si koupila těhu gate a už je nesundám moje sou užasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
26.1.12 17:18

Taky si chcu kupovat tehu gatě, v jakém obchodě jsi je koupila a za kolik ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
26.1.12 21:19

Ja jsem ze Zlína CaA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů