Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
2.2.12 15:57

Musim si koupit už větší pač kdybych pod ně chtěla dát ještě tepláky tak už se v nich ani nehnu..:o) už se moc těšim až bude léto nebo alespon tepleji nemam ráda zimu když neni ani sníh. No a vůbec mendi sem pochopila že už má větší princeznu ale jak je na to Agentka s dětma to nevim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
2.2.12 18:52

Ahojky ja čekam svoje první miminko sem teprv 11+5tt no taky se těším až bude teplo akorat chytnu i to nejhorší teplo se stoho nakonec po..ru. se někde tahat stakovým pupkem ale zároven se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
3.2.12 10:36

To zvládnete uvidíte :potlesk: .Už peču dort pro princeznu no spíš ho zdobím v čéra pekla :D .Doufám že se to povede a bude k jídlu :think: .Ještě jsem dort nepekla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.2.12 11:21

možná je to blbá otázka a mimčo je plánovaný? A kolik ti je vůbec let? Doufám že nebude vadit když budu odepisovat obou dvou najednou ..:o) Já sem pekla ráda ale ted nato nemam vůbec chuť ale kdyby mi ho někdo upekl tak bych si ho dala moc ráda..:o)Já dneska peču sekanou a udělám k tomu brambory .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.2.12 11:33

Ahojky tak me bude v červnu 21, miminko bylo plánované akorát ne tak brzo vysadila sem prášky a 5 dní na to sem byla i těhotná,muj se těší protože se stím všude chlubí ach ti chlapi, ja dneska peču žemlovku mňam už se těším, a princezna tam bude mít kamarádky? Nebo jen v rodinem kruhu? Ať si to užije. A co jinak nového? Co děti a prckové v bříšku dneska je hodný prcek u mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
3.2.12 13:58

Tak když už píšete co jste vařili tak já měla karbanátky s bramborem a zeleninovou polévku.Já ráda peču,ale není možno moc často,protože není tolik času.Markétka nemá nady moc kamarádek a ty co se s nima baví jsou falešní.Baví se s ní akorád když nikoho nemají :( .Tak to bude v rodiném kruhu.Už je hotovej a docela ujde.Já jsem vlastně pekla už jednou dort tu knihu jsem skoušela jen tak.Tedˇ si to dost protrénuji,protože bude valentýn pak malej narozeniny a v dubnu manžel :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.2.12 20:12

Hn ja radši dorty neoeču to by v té troube dopadlo mame plynový sporak co se nespali tak je suché fuj, jo ty kamarádky to netrápí jen děti ale i nás dospělé znám to u mích kamošek jen když něco potřebuji, protože jako jediná mam řidičak a vlastní autíčko Lola (opel corsa B 1.5d) ja se v autech vyznám chtěla sem byt automechanička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
4.2.12 11:12

Tak to jsi dobrá :potlesk: Já jsem ráda že vím kde zkontrolovat olej,vodu,atd…Ve značkách vůbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.2.12 16:18

to zas ja jo ja sem strašné muj je totiž automechanik a ja jsem se hodně naučila od něj mě to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
5.2.12 11:30

Mě by to taky bavilo,ale od nás ty chlapi asi vědí to samé jako já :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
5.2.12 17:18

Aha ale tak to nevadí každý umí něco jineho on by nevydržel psat na počítači ja jo ale tak každý je v N´čem vyjmečny akorát mě sere sory že tak píšu že jeho sestra ho pořad využíva mišo udělej tam to to a tamhle to ma přítele ale to kretén liný a nic neumí říka se mu Hami ani se nedivím hamti hamti at mam vic než tamti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
6.2.12 13:34

Jsou už tací.Jak si řekla každý je v něčem vyjímeční no a Hami v tomhle tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.2.12 14:11

no šak tedka odtáhl mojeho ani držak na plazmu neumí koupit, a co jinak co děti? A pořád nic ja ti tak přeju abys našla na testu //, muj stoho chudák měl šok o půl noci sem ho zbudila bylo jen Míšo míšo ja tam mam dvě čárky a on chudák no a co to znamená a spal dál. :mrgreen: Na ten šok co měl asi nezapomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
8.2.12 18:18

Ahojky.Děti jsou docela hodní.Dneska jsem byla s klukem na očkování do ručičky ani nepípl :D .To je klučík šikovnej.A s princeznou :D a sedmiletce.Tak už nám měří 134 a váží 28.To je hrůza zachvilku mě přeroste :D .Jinak nic nového.A jak je u tebe?Co mimoušek?Dneska jsem v poradně vyděla mimi ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
8.2.12 20:56

POčky tož už čekáš?
JInak asi nic noveho blíží se mi 14.2, máš šikovné děti :andel: , akorát mam ted v noci šok na kalhotkach krev ale nejde z ale ze zadku tak sem si odychla asi sem si ji rostrhla při velke dovi ale ten šok že je tam krev ha, uvidíme zítra jinak se nikam nechystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny