Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2739
23.2.12 19:29

To ti věřím.Tak si odpočinˇ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.2.12 20:00

Jojo těším se na ordinaci měla by tam byt ta svadba asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
24.2.12 11:41

Dneska jsem skoušela testík a nic :( ach jo.Já na ordinaci nekoukám mě už nebaví.Ty první díli byli lepší.Co je jinak nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
24.2.12 12:11

Ale dneska sme ramovali no se rammuji fotky z ultrazvuku, muj si hraje jo no ty předtím dily byly suprove ale ja se nudim a nic jineho me nenapadlo, to mě mrzí kurnik a tekove cigánky s otěhotněním nemají problém to mě sere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
24.2.12 16:33

To máš pravdu.Oni rodí jak kočky :? Dej sem nějaké foto z ultrazvuku chtěla bych se mrknout na tvoje mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
24.2.12 18:21

Jojo dobře dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
25.2.12 10:26

Už se těším :dance: Co jinak nového?U mě nic.Děti jsou hodní zatím :) Manžel mi dneska upekl chleba tak se na něj těším :D .Je ještě horkej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
25.2.12 20:52

No tak to mi přestěhovali ložnici tam kde byl pokoj, a ted strhujem tapeti až tedkom ležím no děs chudák muj ještě dělá chce se mu jinak s pokoje věci sou všude jdeme s prckem hajat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
26.2.12 11:56

To většinou bývá pěknej binec když se něco dělá to znám :) co je jinak nového?Malej tedˇka spinká tak mám klid.Holka jela s mámou a tátou k mému bráchovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
26.2.12 21:01

No krom toho že od rána škubu tapety a umyvám schody uklid v panelaku děsny, chudák muj ten je nadělany jej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
27.2.12 08:39

Tomu věřím.Co je nového?U nás nic.Děti pořád něco vymejšlej :) Holka se naučila hrát prší tak chce pořád hrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
27.2.12 18:44

Jo no to tu hrají u nás moji rodiče my sme celý den prospalo aj s mojim byli jsme na komisi chtěli policajti na mojeho hodit že řídil auto a ještě ho napadli a donutili ho podepsat protokol že mu nic neudělali a tak to jde na policejni inspekci, muj totiž nema ještě řidičak jak byl mladší byl hloupy a jezdil bez papiru ale tedkom už ne si ho hlídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
27.2.12 18:45

Jo a zítra v 10 jdem s prckem na ultrazvuk a možná už budu vědět co to podtím srdíčkem nosím jestli princeznu nebo prince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
28.2.12 08:34

Tak dej vědět :) Atˇ vám to dopadne dobře s pol. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
28.2.12 17:26

Tak teda prcek se nechtěl ukazat seděl si tam pani doktorka řekla že si tam sedí na prcině toš nic nezjistli sem blba a zapoměla sem ji říct že chci fotečku ta by byla užasno no nic neda se sme zdravy a živy to je hlavní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny