Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
5.3.12 15:10

Tak to jo je to prcek, no sem zvědava na toho sveho ja jsem mala muj je maly moje rodina je mala aj jeho toš doufám že to bude taky malinke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
5.3.12 18:37

uvidíš :) hlavně atˇ jste zdraví to je duležitý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
5.3.12 21:13

jo no přesně včera večer sem sežrala 7 kiwi a bylo mě rano zle a jak křeče v břiše bolest na dotek a to ještě na lačno do 9 pač sem šla na krev na ty tripl testy se to posilalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
6.3.12 10:01

Snad ti je už lépe :( Dneska chceme ject za prckem se podívat :dance: Ona mě nezajímá jí nemám nějak ráda,ale jsem zvědavá na malého :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.3.12 15:41

JAk vypada malý dneska je mi docela dobře sem tam mě pobolí břicho už vím že nemam žrat kowi jak neuvázaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
6.3.12 17:11

Malej je tak maličkej a droboučkej :hug: skoro celou dobu jsem si ho chovala až jsem se cítila blbě,protože mamča ho chovala jen chviličku ;) Těch vlásků jsou tmavé,ale na sluníčku mají trochu červené odlesky. :) To bude dobrý jen bacha na kiwi maličkému se to asi nelíbilo, že jsi ho naládovala vitamínama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.3.12 18:51

Asi ne ten mi to dáva dobře sežrat ještě itedkom ha fakt užasne, tak to jo snad se vám ten vaš prcek konečně povede. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
7.3.12 11:53

Snad se to už podaří :( To bude dobrý až se ti žaludek srovná bude zase dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
7.3.12 12:43

Byla sem u doktorky a dostala sem čípky a magnesii a bylinkové čaje 2 deně fuj nesnáším je, a ležet nachlazena ze spod a k tomu sem měla v moči bílkovinu a krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
7.3.12 18:56

tak davej na sebe pozor atˇ jsi brzo zdravá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
7.3.12 21:15

Jo děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
8.3.12 12:09

Ahojky jak se dneska máte?Malej v čéra poprvé řekl taj(čaj přeloženo :) )jinak nic nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
8.3.12 19:23

Tak to jo šikulka, dneska se mě zdá že prcek ja ji teda říkam Nelinka pěkně řádila, dneska už to bylo lepší ale sem tam bolesti, uklízela sem pokoj už je hotový konečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
9.3.12 08:27

Raději ještě odpočívej atˇ jsi v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.3.12 17:32

Ja vím sem strašna ale tak už je to vymalovane a jen vytřít a umýt okna a hotovo a potom pověsit zaclony a dodělat uklid a pokojiček se muževybavovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny