Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2739
16.2.12 18:32

V čéra jsem mazala malého olejíčkem ten voněl :* hned jsem si ho vybavila zase jako miminko :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
16.2.12 19:12

jojo už se těším na tu miminkovskou vuni :hug: muj mi odešel do hospody o ten bude vypadat není zvyklí chodit do hospody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
17.2.12 19:49

Můj bývalý byl tam denodeně bylo to hrozné :x .Ale můj milovanej manžílek nikam nechodí tak jsem za to moc štˇastná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.2.12 20:04

Dneska sme se raflitak si mame co vysvětlovat pokud teda bude poslouchat, ach ti chlapi sou zvlaštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
18.2.12 15:55

Hlavně se nerozčiluj za to chlapi nestojí :) Oni nechtějí poslouchat vždy musí být podle nich jinak je zle :x Jsou zvláštní a onás ženách se říká že se špatně chápou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.2.12 16:41

hm je to zvlaštní schlapama, a sou hodní ti tvi polodrobečci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
19.2.12 13:23

Dneska malej mi vyházel celou skřínˇ holky :) tak mě asponˇ donutil už konečně ji přebrat :D Jinak jsou docela hodní.A co mimi je hodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
19.2.12 16:09

Jojo občas si myslím že už citím pohyby ale je ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
19.2.12 17:42

To je ještě čas,ale až je ucítíš to je něco nádhérného ze začátku později uvidíš až bouličky a později už před porodem je to nepříjemné.Nechci tě nějak strašit neboj.U malé jsem jednou měla vytvarovanou nožičku v kůži jak se protahovala :D .Ty nepříjemné jsou až na uplném konci tak si spíš užiješ těch příjemných :potlesk: Někdy mi to i připadalo jako vlnobití jak se hýbalo bříško.Uvidíš sama je to krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
19.2.12 22:32

Jo no už se těším naše miminko je zatím pes si mi stele na polštáři a funí si u toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
20.2.12 08:48

Pejskové jsou roztomilí.Mám je ráda,ale musejí poslouchat.Babička s dědou mají taky psa,ale to je takovej hajzl.Neposlouchá a pořád jenom štěká :x .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
20.2.12 09:28

To je moje miminko rozmazlene, furt se tedka tulí jak kdyby cítil že je tam mimi, nikdy předtím nedošel když sem ležela vždycky ted položi hlavičku na břicho a nechá se hladit tak uvidíme jak ho příjme do rodiny, jen vím že ho nesmím odstrčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
20.2.12 19:03

5íká se že psi cítí když se něco děje s jeho páníčkem :think: To ho neodstrkuj on by byl moc smutnej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
20.2.12 20:27

Ja ho nebudu odstrkovat nikdy zlatíčko, a co jinak děti? A pořád si nenašla 2 čárky? Ja ti to tak strašně přeji sem dneska spadla ze schodů tak užasné, bříško mě nebolí nekrvacím tak je snad vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
21.2.12 07:28

co si dělala :-O ?Byla jsi u doktora?Jestli ne tak tam raději zajdi,je to lepší aby se na tebe podíval.Děti pořád stejné.Malej měl opět veselou noc.Ještě mě bolí celá zada :) .Holka ve škole zatím krásné známky a doma chování jak nějaké pubertˇačky :) .2// jsem ještě nenašla a vypadá to že ani tento měsíc nebudou.Ta mrcha má dorazit každým dnem tak mě bolí břicho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny