Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
21.2.12 08:45

Aha ja si myslím že tam nemusím citím se dobře ja jdu k doktorce na poradnu 28.2
Kamoška skončila včera v nemocnici chytli ji stahy v 6 měsíci chudina ji to nezavidím. Ja ti to tak moc přeju to je sranda jak rychle člověk zapomene na menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
21.2.12 13:06

Nějak brzi v 6 měsících.K tomu doktorovi bych raději šla záleží na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
21.2.12 15:17

Dneska sem si udělala s prckem radost šli jsme ke kadeřnici, ja si myslím že kdby něco tak krvácím mam blbou doktorku mi nadá když tam půjdu zas dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
21.2.12 17:21

Tak to jo hlavně dávaj na sebe pozor :D To chce být ještě krásnější maminka :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
21.2.12 18:15

Jo maminka se musí libit prckovi sice to dorosta ale tak po dvou rokach u kadeřnice jinak sem se střihala sama, a ujde to, dneska mi prdolka ukazuje že roste zas ty známe a identicke bolesti ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
22.2.12 09:25

To je dobře že roste asponˇ víš že ho máš v bříšku :) Dneska ráno než jsem přišla od autobusu tak malej opět si hrál s Markétčinou skříní a manžel musel skládat :) asponˇ si to taky skusil :D .V čéra malej tělal tannyny(točí se dokola)a narazil do skříně tedˇ má na čele bouli :( to je takové trdlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.2.12 12:01

No jo děti toto musel obečet. Srandičky srandičky a vždycky to dopadne že pak bečí že si ublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
22.2.12 12:22

Malej brečí vždycky jenom chvilku a pak zase blbne :) .Někdy ani nebrečí jen se podrbe na hlavě a jde dál :) .Kluk je ve znamení berana tak asi proto má tak tvrdou hlavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.2.12 16:22

Aha tak to bude tvrdohlavé, a co jinak co ti dneska vyvedl? A co princezna a manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
22.2.12 18:13

Jinak jsou všichni hodní :hug: :srdce: .Tvrdohlavej je ažaž :D .A co ty?Co nového u tebe?Co přítel?Už nezlobí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.2.12 18:40

Jo u nás je všecko už dobré konečně je mi aj taky líp už chodím ven už neležím protože sem radši ležela ale fakt jak se oteplilo trajdam pořád a to asi chybělo mojemu. Štír je taky tvrdohlavý a uražlivý on je spíš nějaka vyjímka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
22.2.12 19:50

štíry taky znám :D Dneska bylo fakt krásně a já zrovna měla ježdění tak jsem se s malím nedostala ven :( to mě tak štve :x .Hlavně že je uš vše ok. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.2.12 20:25

Jo no, a co jinak je u vás nového, čarky pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
23.2.12 10:29

Pořád nic :( Dneska malej nějak zlobí.Pořád leze po vejškách uličník :) Co budete dneska dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.2.12 19:02

Ha dneska byl hodně naplanovany den vubec jsme nestihali, prodavali sme znamemu auto rano se setrou do otrokovic pak sem měla doma finančního poradce, pojistka na byt a zalepeni trochu dluhu na byt a pak trajdáni s fotrem a pak mojim a jeho sestrou a dojeli jsme až tedkom tak jsme unaveni kaput

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny