Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2739
28.2.12 17:59

to je hlavní že jste v pořádku.Příští kontrolu to možná bude vydět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
28.2.12 20:53

No pokud teda ten prcek si tam nebude sedět jako dneska ale tak ja si počkám s mmojim do 6.4 to půjdu na ten druhy skrening teš sem zvědava, ale tak pokoj mame na půl vymalovany a ještě jedna půlka, potom se to bude pážit a už se bude dělat pokojiček postýlka a vše at je to kompletní jej už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
1.3.12 12:34

to ti věřím.Bráchovi se má každý dnem narodit druhé :) Jak já jí to závidím a přitom ji nesnáším :? Zajímavá kombinace co :D Ta jeho je strašná nikdo z rodiny ji nemá v lásce,protože je totálně blbá :D Jak takové mají štěstí :x Té malé bude teprv 2 roky v září :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
1.3.12 16:51

Hm takový lidi maj štěstí ne že bych byla nějak chytra ale toš, už mame rozpažený pokoj navrtaný sadrokarton, ještě doškubat pulku pokoje od tapet a nahodit omýtku a vymalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
1.3.12 17:23

tak to máte ještě dost práce :| Dneska jsme byli skoro celej den venku i v čéra jsme byli.Je už krásně teploučko :dance: Vyděli jsme i malého ježečka byl nádhernej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
1.3.12 20:01

Ja tak to jo venku je dobře doma nejlíp co bych dala za toho mojeho ten pořád děla od ráno do večera už je cela stěna přepážena aj sadroš aj natahla omítka ještě 3 metry strhat tapety a natahnout omytku a cele to vymalovat nastěhovat a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
2.3.12 09:21

tak to chce mít brzi hotové.Co je jinak nového,co mimi?Malej pořád řádí je to malej divoch :) Holka je to samí :) člověk si myslel že když je starší bude to lepší,ale je to omil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
2.3.12 09:30

Spíš čím větší tím horší jdou s puberrty do puberty no děsný. Prcek no toš to nevím sem tam citím to jak se protahuje nebo skoouši nožičky. Dneska sem se dobře vyspala až do devíti to už dlouho ne, a co vy a děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
2.3.12 12:58

U nás nic nového akorát brácha volal že tu svoji už dneska odvezl do porodnice a tam ji začali vyvolávat porot tak dneska se to asi už narodí :) Tento měsíc zase budeme skoušet mimi tak snad se to povede :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
2.3.12 14:27

Budu vám držet palečky a nemyslete na to a hezkou romantiku, no toš zatím u nas taky nic noveho pořád všecko při starém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
3.3.12 10:19

Já na to nemyslím,protože pak to nejde.Já dneska vařím i pro mamču tak je to u nás jako v jídelně :D Mamča gruntuje tak ji pomáhám asponˇ takhle.Holka je u ní a pomáhá s úklidem.Tedˇ k prvnímu skončila v práci tak si dává byt dohromady.Manžílek zase pomáhá mě :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.3.12 11:14

Dokonala rodinka ještě aby tam byl někdo na víc a uplně si vás dokažu představit, tobě by svítili oči štěstím taka ta jiskra v oku tvuj muž to samé jee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
3.3.12 17:45

Vždycky je u toho sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.3.12 10:48

No asi je to normální že pořád ty pohyby necítim sem včera necitila nic ani dneska ne hm, ale tak to jen když se na to moc soustředím sem strašná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
5.3.12 11:59

to že je ještě maličké,ale čím bude větší tím to budeš cítit víc.Dneska se bráchovi narodil Kubíček měl 3100g.a měřil 47cm.Takovej drobeček jak to pujde tak pojedeme se na prcka podívat :dance: Jak já bych chtěla taky. :( Moje děti byli velký tak jsem si to ani tak neužila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny