Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Holky Nemáte s kym popovidat a mate trapeni? Piste a muzeme se kamaradit:)
Trapeni tedy nemam, ale jsem doma na rizikovy, nemuzu bohuzel ani ven, jen lezet, takze by mi bodlo si s nekym povidat ![]()
Venku je hnusně, za chvilku jdou děti spát, tak můžem večer drbat. Trápení se vždycky nějaký najde
třeba teď mám nervy, nějak mi nejde dochutit omáčka ![]()
@Jasněnkaa píše:
Venku je hnusně, za chvilku jdou děti spát, tak můžem večer drbat. Trápení se vždycky nějaký najdetřeba teď mám nervy, nějak mi nejde dochutit omáčka
já jsem taky věčně doma bud marodí jeden, druhej nebo třetí nebo všichni ![]()
Taky mám nervy, synátor mi opět rozložil klávesnici
A užila jsem si hektické ráno, kdy se mi celej tak zeblil a pokadil, až ten vodnatej průjem skončil v posteli ![]()
@Jasněnkaa šiš, co to máš za ikonu
to snad není možné ![]()
Já chci také drbat, ale asi usnu i s dětmi ![]()
@Monika92 to teď řádí všude, myslím že to je z toho horka co bylo, synek už to má naštěstí za sebou.
@Jasněnkaa jo taky si myslím…3dny už válčíme, tak snad ho to brzy přejde, ani nic nejí ![]()
@Monika92 mě mrňoch nevzal nic do pusy tři dny, ale opravdu ani sousto, pití tak 3-4 decky denně, první den tak decku, no hrozný
jsou mu tři.
@Jasněnkaa tak já do něj naštěstí dostala aspoň trochu polívky, pár piškotů a chválabohu pije. Ovšem nic mu nechybí k tomu, aby řádil jak černá ruka ![]()
Taky se k vám ráda přidám…
Též je malá nemocná, celé dopoledne vše v pohodě a po obědě se mi vzbudila (cpala skorem dvě hod) a teplota skoro 40
po nurofenu to kleslo na 38,5 a než šla spát opět přes 39… ale jinak jí nic není ani rýma ani kašel nic… jen má rudé tváře, ale i je veselá tak nevím
už šla spát tak uvidím zítra snad z toho nic moc nebude
@Jasněnkaa píše:
@kozisek nedělej že nevíšvždyť mě znáš ne?
jsi pohublá, tak se divím
![]()
@kozisek a já myslela že mě někdo fotil na poslední dovče:o)