Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes jsem opět měla v jídle kámen. Není to tak dlouho, kdy jsem měla velký kámen v pečivu. Dnes jsem do něj naštěstí nekousnula. Minule jsem do toho kousla naštěstí dobre, tudíž se mi žádný zub nerozsypal. Zuby mám křehké. Stává se vám to často? Štve mě to.
@Kelsey píše: Více
V normální pekárně. Dostal se tam kámen s rozinkami. A byl fakt velký.
@Tayen píše: Více
Tohle si tam už určitě nekoupím. Stalo se mi i párkrát, že jsem měla skořápku v něčem orechovem. Vše na různých místech.
Nekupuj si tam ani nic jiného.
Pokud si to pečou sami, evidentně nejsou pečliví a příště by se ti mohlo stát, že nekousneš do skořápky nebo kamene, ale do nějakého švába nebo zapečené myši.
Tohle je evidentně chyba při výrobě, že si nedávají pozor (pokud si pečou sami) nebo to pečivo berou od nespolehlivého dodavatele.
Já jsem jednou kousla do nějaké kůstky v párku, stálo mě to asi 15 táců za korunku. ![]()
Kdysi jsem měla kamínek v čočce. Ale to je snad 20 let. Jak tady někdo píše, zajdi do pekárny a řekni jim to. Ale teda neumím si představit pekárenský provoz, kde se dostane opakovaně kamínek do těsta.
@LiduNe píše: Více
Tam jsem to samozřejmě řekla. Odpovědi bylo, že se to tam dostalo s rozinkami. Tam se mi to stalo jednou.
@LiduNe píše: Více
Třeba mají špatně uskladněnou mouku, někde poblíž štěrku. Některý zaměstnanec nedodržuje nařízené postupy, třeba se nepřežívá a z kouření chodí v botách rovnou pro mouku?
@Atisia píše: Více
Cože 🤣 🤣. Mouku poblíž štěrku a zaměstnanci to nosí na botách z kouřový a ometou do těsta, nebo co? Že nevíš, co obnáší potravinářský provoz chápu, ale máš dnes zřejmě i přehřátý mozek.
@Sára 1 píše: Více
Jo takhle, pochopila jsem to, že oba případy stejné místo. Tak to máš extra pech, ale běžné to není.