Boj za dlouhé vlasy! Co pomáhá?

13
10.8.24 22:46

Boj za dlouhé vlasy! Co pomáhá?

Ahoj holky, potřebuji radu ohledně vlasů. Po porodu mě začaly hrozné padat, bohužel ani po roce (nekojím od 5m) se to nezlepsilo. Tedy už nespadají nějak extra hodně ale spíše mi jde o délku a hustotu. Nikdy jsem neměla moc vlasů mam spis jemné. Ale před těhotenství jsem měla vlasy po zadek a hezky leskle a proste vypadaly zdravě. teď mám sotva do půl zad a kvalita hrozná. Vlasy mam nebarvené, nezehlim, myju tak jednou za 3 dny. Takže bych řekla, ze nedělám nic špatně. Ale ta kvalita se mi nechce vrátit. Mate nějaké rady co pomáhá? Opravdu ozkousene na sobě?
Influencerkam se mi moc věřit nechce a vyhodit jen tak bůh ví kolik za něco, co možná ani nezabere taky ne. Tak jsem si říkala, ze třeba by mě tady někdo mohl poradit.
Teď jsem cca 3,5 měsíce používala biotin a tedy nevidím žádný rozdíl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
10.8.24 23:08

Green Pharmacy Bylinný elixír posilující, proti vypadávání vlasů 250 ml
Mám tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.8.24 23:42

Jestli máš jemné řídké vlasy, tak jediné řešení je zkrátit. Máloco vypadá hůř než přerostlé cancoury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.8.24 07:58

@terien tak na to jsem se úplně neptala ale díky 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13250
11.8.24 08:00

Můžeš doplňovat multivitamíny, kolagen, ale dej tomu ještě čas. Roli můžou hrát i hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.24 09:13

A co strava? Máš dost vitamínů, minerálů? Co vápník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
11.8.24 09:17

Biosil nebo od Maxe Biotin. Levne, ucinne. Ale chce to brat fakt pravidelne, nevynechavat a necekat vysledky za mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.8.24 09:18

@Barevné klubíčko beru omegu, hořčík a céčko
Vápník bych možná zařadit taky mohla..
Strava, jak kdy 😂 ale řekla bych, ze zeleniny a ovoce mam dostatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.8.24 09:19

@Eemii biotin u mě právě zatím žádná změna ani po 3,5 měsíci
Chápu, ze změna není hned ale čekala bych alespoň trochu posun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.8.24 09:23
@MamaVera píše: Více

Ona to spousta ženských nechce slyšet. Pěstují pasovku za každou cenu, přitom kratší sestřih vlasům prospěje a je mnohem víc šik než ucourané prořídlé pramínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116550
11.8.24 09:28

Zkrátit, nějaké sérum, plantur 39 ideálně. Zinek, selen, křemík. A po umytí sprchovat studenou vodou, aspoň minutu vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
11.8.24 09:36

Mne nejvíce pomohla kombinace nebarvit (barvím hennou), to jsem viděla asi za 2 roky, kdy začaly do délek dorůstat ty nebarvené části.
Akutně hodně kolagen (collavio) a biosil, kolagen tak do týdne méně padání a biosil tak do té doby, co bereš ty.
Ty vitamíny rozhodně nevzdávej, zajímavá je tady ta rada se sprchováním studenou vodou.
Taky jsem začala používat čistící chelátové šampony, omezilo mi to svědění a tvrdnutí a lámání vlasů vlivem tvrdé vody. Vlasy mi padaly často i tím, že jsem si je vydrbala, nebo se lámaly, protože se na nich usazovala tvrdá voda.

Jestli to je po porodu, tak asi hormony, ještě mě napadá nemáš nedostatek železa? Ten má na to taky vliv ( k tomu bývá únava, špatně se dýchá, křeče a bolesti v lýtkách apod…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.8.24 09:39

@terien každému se líbí něco jiného 😊 já chci mít dlouhé vlasy jaké jsem měla a neptala jsem se, co mam dělat ale jaký přípravek pomáhá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.8.24 09:42

@SaxaL synovi je 13 měsíců, takže si myslím, ze hormony už to nebudou Železo netuším, příznaky co píšeš nemám ale možná si zajít na krevní testy by taky nebylo od věci
Takže biosil ti pomohl až déle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
11.8.24 09:45
@MamaVera píše: Více

no déle, myslím, až u druhé skleničky?

A máš třeba silnější nehty, nebo tak? Tam jsem to viděla totiž nejprve, tlusté nehty. Až pak šly vlasy… Ona ta péče o ty vlasy se zúročí bohužel až tak za ten rok dva no… nějaký zlepšení po výraznějším vypadání (stres, covid) jsem viděla až po půl roce. Takže jakmile začnu pelichat, vím, že i když to zastavím, tak na původním stavu budu bohužel nejdřív za půl roku :-(.

A ještě kdysi dávno, moc mi pomohl, v podstatě ihned, tam jsem cítila i to jemné píchání růstu nových odrostů, rostl mi na hlavně do třídnů normálně novej ježek… Priorin N, ale u nás se už neprodává, musela bys do německých farma eshopů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová