Kanárské ostrovy se synem 23 měsíců

675
31.1.11 20:05

Kanárské ostrovy

Ahojky, chtěli bychom s manželem a naším synem (23 měsíců) v dubnu vyrazit na kanárské ostrovy a mám na vás pár otázek. Máte někdo zkušenost s určitým hotelem, cestovní kanceláří? Který ostrov byste doporučili? Jaké je tam na začátku dubna počasí? Předem děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
31.1.11 20:16

Ahoj.Jezdíme každý rok.Naši mají v laspalmas na gran kanarii dum a je tam nádherně.Lítáme s německou cestovkou a i nabízí levněji ubytování :wink:
Muj chlap měl odletět z našima ve středu a nedostal dovču takže jsme vyhodili 30 000 s okna :-? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 20:30

Ještě k počasí.Jezdíme každý rok v unoru na měsíc nebo aspon 14 dní a většinou je nádherně a vždy přijedu černá :palec: .Oceán samozřejmě studenej,tak vyber hotel s výřivkama a s vyhřejvanim bazénem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.1.11 20:46

Kamco vasi tam maji dum???Jeeeeeee muzu se prisomrovat k vam? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 20:53

Tami bohužel bráchové už jsou zadaný :lol: .Hmm kdyby si chtěla tak ve středu mužeš letět z norimberku :zed: :zed: místo nás.Je to 102 rd v uzavřeném areálu i s bazény a výřivkama a i 3× denně jídlo zdarma :zed: a pití celej den :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.1.11 21:08

My tedy jezdili taky docela pravidelne. V tom dubnu uz bude i pocasi jistejsi. Leden, unor je hezky, ale uz jsme chytli i tyden, co stal za nic, ale to muze byt vsude. Pokud prijedete do dvou let ditete pojede skoro gratis, ale nema narok na misto v letadle. My jezdime vetsinou s Fischerem na Grand canarii. Hlavne bych si to brzy rezervovala , ted o to bude hodne zajem, tim ze Egypt pada ze hry a v dubnu to jsou dve asi nejnavstevovanejsi destinace. Taky bacha na velikonoce, to jsme tam jednou byli a hrozne lidi, mistni prave z Las Palmas jezdi na jih do tech letovisek a byly neprijemne plne plaze a vsude lidi jak blech. Uz od stredy maji volno a migruji. Jezdime do takoveho letoviska Playa Taurirto, ale je tam docela mrtvo, ale mam to vyhovuje. Tyden relax u bazenu a more (oceanu). Hezky je Puerto Morgan. Nemam rada ty velky sterdiska jako Maspalomas, vetsinou vse daleko od plaze, primo tam jenom ty nejluxusnejsi hotely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 21:30

Kačko to máš pravdu.K moři je to pul kilometru po písečných dunách,ale každej hotel dnes už nabízí každých 10-20 minut autobus.

Matyášek letěl v 5 měsících a cesta teda příšerná proto že cesta trvala 12 hodin a zvládnul to skvěle(letadlo mělo spoždění + přestup + cesa z letiště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.1.11 21:44
Kamča.dalmatinka píše:
Tami bohužel bráchové už jsou zadaný :lol: .Hmm kdyby si chtěla tak ve středu mužeš letět z norimberku :zed: :zed: místo nás.Je to 102 rd v uzavřeném areálu i s bazény a výřivkama a i 3× denně jídlo zdarma :zed: a pití celej den :zed: :zed:

jezis Kamco ja nemyslela prisomrovat se k vam do rodiny :lol:
Hele kdyztak mi hod odkaz kam jste meli letet.

Jinak souhlasim s tim,ze ted je velmi vhodna rychla rezervace,hodne lidi nema kam letet kvuli situaci v Egypte a hledaji nahradni terminy a destinace kam letet a Kanary jsou asi na prvnim miste..A premyslim jestli kvuli tomu zdrazi.

Jo a je pravda,ze hodne hotelu je daleko od plaze,ale vetsinou jezdi hotelovy bus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.1.11 21:46

Kamco - tak to je pravda, s tim autobusem , ale neni nad to byt u more, lepsi vzduch od more nez ten rev a auta. To je pro me Maspalomas. A ono playa ingles a san augustin je podobne. Nemam ten ruch rada. My leteli s nejmladsim uz ve trech tydnech a pak pravidelne. A se trema uz nam to za ty roky vyslo v kazdem veku. Ale na Kanary litame z Prahy. 12 hod to je masakr, to letime do Dominikanske republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 21:54

Kačko mi teda chodíme pěšky,jsem tam za 10 minut když se nezaseknu v dunách na velbloudech :lol: a silnice nemá kolem sebe žádné,jen příjezdovou cestu .Na oceán vidim s okna nebo ze zahrady akorát jediné co mě štve na laspalomas je že tam je hodně papoušku a někdy nám lítaj až do domu :lol:
Auta fakt žádné.Do toho areálu smí jezdit jen ty co tam bydlí a musí na vrátnici předložit prukaz
Naopak u pláže je to tam samej turista,chodí po té kolonádě sem a tam celej den :evil: .Je tam spoustu obchodů.Já jsem na menším kopečku takže když je písečná bouře tak nemáme plnej dum písku ani bazény.

Tami je to tady http://www.palmoasis.com/ vila teror aa máme to spodní patro teda ze zahradou :palec: .To víš dostat se tam by znamenalo klofnout někoho od nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.1.11 22:17

No podle tvého příspěvku jsem myslela, že to máte v Las Palmas. Ale to moc na dovolenou asi není. Jinak objekt hezký a asi není mos v centru, tak to je jasný, že je tam klid. Ale to je nějaký rezidenční objekt. Hotely jsou na tom v této lokalitě trochu jinak! a ještě jedna taková dotěrná otázka. Využíváte to hodně. Mnohokrát jsme uvažovali nad tím něco tam pořídit, ale přijde mi, že bych tam jela jednou ročně na dva týdny a dost (už máme děti ve škole) a to na podzim, kdy se dá koupat i v moři. V těch zimních měsících jedu už za větší jistotou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 22:26
kačka25 píše:
No podle tvého příspěvku jsem myslela, že to máte v Las Palmas. Ale to moc na dovolenou asi není. Jinak objekt hezký a asi není mos v centru, tak to je jasný, že je tam klid. Ale to je nějaký rezidenční objekt. Hotely jsou na tom v této lokalitě trochu jinak! a ještě jedna taková dotěrná otázka. Využíváte to hodně. Mnohokrát jsme uvažovali nad tím něco tam pořídit, ale přijde mi, že bych tam jela jednou ročně na dva týdny a dost (už máme děti ve škole) a to na podzim, kdy se dá koupat i v moři. V těch zimních měsících jedu už za větší jistotou.

Je to v laspalomas ,ale jak říkáš je to uzavřená komunita,ale do centra je to kousek a taxíky jsou tam za pár kaček.Jezdíme i do toho p.. jak si říkala ty a párkrát jsem si pujčila auto a sjela to celé :lol: .
Jezdíme jen na zimu aby jsme si jí zkrátili.
Jezdíme už 10 možná 11 rok.Jednou se nám povedlo že týden propršelo + byli bouřky.Koupat se dalo pořád proto že výřivky jsou uplně vařící,ale byl to opruz.Jinak sem nikdy špatné počasí nezažila :palec: .Byli jsme tam i v létě a to bylo šílené.Krámy narvaný,bazény narvaný,pláže plné,jen na nuda pláži sem to ocenila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
31.1.11 22:30

ahoj holky,

mohla bych se prosím trochu vtírnout do diskuze… :oops: Když jste tu samé cestovatelky. :twisted:
Letíme za 14dní do Thajska a pořád řeším jak zvládnout ten dlouhý let. Malý má 20měsíců, tak už se nedá jen tak opít rohlíkem. Četla jsem i o nějakých tabletkách na uklidnění. Za každý tip, jak přežít cca 13h v letadle budu vděčná. Díky. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 22:36

Vapíku léky bych nedávala.Nikdy nevíš co to s dítětem udělá.Já třeba po kinedrilu spala celej den v kuse a druhej den sem ležela a čuměla do blba a bylo mi zle.

Nejlepší je spousta hraček,knížek,dvd přehrávač.malování,nové hračky a bavit a bavit :palec:
13 hodin bych ale já ani jako cestovatelka nedala.Já toho mám plné zuby už po 4 hodinách a to nemluvim o mé panické hruzy z létání kdy s náma letadlo na kanárech tak prudce přistálo že nám vypadli na do uličky všechny kufry a lidi křičeli jak blázni :roll: .Jedné paní si u toho zlomila nohu,něco na ní spadlo :roll: ,takže já bych s malim déle než 4 hodinky nedala.Proto se ani na kanáry neženu proto že let 4,5-5,5 hodiny už ani já nezvládám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.1.11 22:41

wapík- tak to je docela dlouhý let, já dlouhý let podnikla až v loni, malýmu byly skoro čtyři. Letěli jsme na Mauritius, ale z Frankfurtu, tak cesta byla celkem s rezervou asi 30hodin. Tam na noc tu prospal a zpět přes den, tak spal chvíli. Ale u něj už funguje dvd, hry na nintendu, ale bylo to dost. ale letěli i s dětma kolem dvou let. A vydrželi to. I s mladšíma. Dětem někdo dává kinedryl. Na letáku je nějaký vyšší věk, nevím přesně kolik, ale já ho v autě na delší cesty dávala myslím tak od roku, aby neblindili. Nikdy se jim nic nestalo. Porad se s dětskou dr. A to letíte bez přestupu? No já letos už vzala Dominikánskou, ale z Prahy. Přece jenom je to jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí