Kanáry/Kapverdy s 2letým dítětem

1217
19.7.15 20:21

Kanáry/Kapverdy s 2letým dítětem

Holky, které jste byly s malými prcky na dovče buď na Kanárech nebo Kapverdách…jaké místo a hotel byste doporučily? Zatím jsem to zúžila na Grand Canaria nebo Tenerife a ty Kapverdy nevím vůbec.

Chceme v říjnu vyrazit s dcerou na dovču a těch hotelů je tolik a recenze zavádějící. Mohou je psát důchodci, že :-)
Chci něco s bohatým vyžitím kolem hotelu - bazény, skluzavky, dětské diskošky, animační programy a zároveň, aby v dostupné vzdálenosti byly nějaké parky, zvířata, prostě výlety vhodné pro batole. Auto si určitě půjčíme (je problém s autosedačkama?)

Moc předem děkuju za pomoc! Zvažujeme zakoupení letenky zvlášť z Německa a hotelu přes booking.com. Udělal jste to tak taky někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sad 1
19.7.15 20:29

Ani jedno. Na obou místech jsou velké vlny, což pro děti není.

• Citovat
  • Upravit
16186
19.7.15 20:37

Ani jedno. Studena voda na tak malé dite. Na GC navíc tmavy pisek, který hodne páli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
19.7.15 20:38

My jsme byli asi před 10lety na Grand Canarii s tehdy dvouletým synovcem. Hotel Taurito princess. Bylo to fajn, vyžití i pro děti. Letěly jsme s cestovkou, protože zájezd jsme vyhráli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
19.7.15 20:45

Tak nepoleze do moře, já tam taky nelezu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.7.15 20:54

Na Kanáry jezdí hodně rodin s dětmi. Doporučuju přímý let, i tak to bude dlouhá cesta - 4-5 hodin. Na Kapverdy je cesta 2× tak dlouhá a to bych malému dítěti nedělala.

Taurito je dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
19.7.15 21:01

Kapverdy nedoporučuju, tedy konkrétně Sal, strašně tam fučí a procházky nehrozí. Všude jen písek. Zeleň jen u hotelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.7.15 21:01

@Berenikee pokud se planujete cakat u bazenu, tak to pak jo ;) volila bych Kanary, jsou podstatne blíz. Byla jsem na Gran Canarii, bylo tam celkem hezky, ale od mnoha lidi jsem slysela, že Tenerife je hezci, zelenejsi. Ale osobní zkusenost nemam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
19.7.15 21:06

Já taky ani jedno. Vítr, vlny, Kapverdy - tam už vůbec není co vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.7.15 21:07
@Berenikee píše:
Tak nepoleze do moře, já tam taky nelezu :-)

pokud se nechcete koupat v moři, jen v bazénu, tak to je jedno kam pojedete. V tom případě bych volila ty Kanáry, je tam větší vyžití a je to blíž. Kapverdy jsou super, byla jsem kdysi, ale pro děti to moc není.

• Citovat
  • Upravit
6836
19.7.15 21:14

Doporučuji Fuerteventuru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
19.7.15 21:16
@Tereza1986 píše:
Doporučuji Fuerteventuru :palec:

a konkretni hotel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
19.7.15 21:24

Kapverdy jsou nadherne, ale je tam hodne vetrno, takze velke vlny, pro deti to more neni, ale pisek luxusni :-) ale nejsou tam moznosti vyletu pro deti, jen poznavacky ostrovu. Na Salu je vic spolecenskeho zivota, ale Boa Vista je zase mnohem hezci. Cesta trva o dve hodiny vic nez na Kanary, nevim, jestli je to vzdy, asi zalezi na pocasi, ale cestou tam jsme museli dotankovavat na Kanarech, takze plus jeste skoro hodina zdrzeni kvuli tomu, cesta zpatky byla v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
19.7.15 21:47

@Berenikee s českou cestovkou to vyjde podstatně levněji než z Německa a žádný opruz s dodatečným cestováním. V říjnu nemusí být už nic moc počasí, lepší by byl Kypr nebo Turecko.

• Citovat
  • Upravit
5418
19.7.15 22:14

Byli jsme před několika lety na Tenerife v říjnu a bylo tam nádherně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat