Kapačky Magnesia v nemocnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
19.3.11 15:28

no ale mne treba fakt rekli, ze je i moznost ze se vrati zpet,ale je mozne, ze jen u tech co to maji vyvolane zanetem-jako ja.mne uz se jednou vratil, v lednu,taky zanet, tak uvidime.
ale ac nadavam -nelibi se mi tu, tak pro maleho to vydrzim, i kdyz mne chybi do 35tt ,,jen,, 4tydny

• Citovat
  • Upravit
43032
19.3.11 20:05

Goldenko vydrz - ja vim, jak je to desny, ja takhle prolezela zase prvni pulku tehotenstvi. To te pak i vsechno boli. Ale vyplati se to. nejlepsi je, kdyz toho dokazes co nejvic prospat. ty dny vubec neutikaji. alespon tam nejsi sama a mas s kym povidat, ja lezela doma jen s telkou a emiminem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
19.3.11 20:37

goldenko, vydrž! já ležela s klárkou, která chtěla ven ve 32tt. nakonec jsme ji přesvědčili na 38+3tt. a u mě mi doktorka říkala, že čípek se zpátky nevrátí, jen to s postupujícím těhotenstvím bude čím dál víc normální nález. no, nacpali do mě kortikoidové injekce na dozrání plic, byla jsem tam 10 dní, ještě řešili moji těhotenskou cukrovku… přečetla jsem spoustu knih a tak nějak to uteklo. pro toho prcka v břiše člověk vydrží cokoliv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
19.3.11 20:40

ono mě nezbyde nic jinýho jak vydžet ale představa hrozná. počítám že tady budu opakovaně ale kdyby mě mezitím vždy pustili na chvíli domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.3.11 21:34

Heleď, tak snad víš, co chceš… už sis taky něco prožila!

Já předčasně porodila, ač jsem ležela, mě trápily nezničitelný bakterie, zkracoval se mi a otvíral čípek, bohužel se to neukočírovalo, i přes kapací magnézko, na který jsem pak dostala alergickou reakci, přes antibiotika…
a Vojta se narodil 33+3. Naštěstí je úplně ok, ale to je jiná písnička.

Jestli toužíš po zdravým, nejlépe donošeným miminku, tak přestaň kňourat, že se v nemocnici nudíš a najdi na tom to jediné pozitivní - doma bys NIKDY tak neodpočívala jako v nemocnici. a mohlo by se to zhoršit. No anebo nemuselo. Ale riskneš si to???

Mohla by sis projít oddělení rizikovýho těhotenství, s čím tam kdo leží, a možná by ses divila (pracovala jsem tam 4roky a znám spoustu příběhů, tak to mám z obou stran, tý sesterský i pacienský)…

Já si tam poležela teď v 19tt 6dní kvůli infekci moč. cest a tvrdnutí břicha.
Měla jsem to o to horší, že už doma mám jednoho malýho lumpa…

Takže to je jedno plus, za co buď ráda. Že doma nemáš už jednu malou prdelku.

Ono je to dost psychicky náročný, i když je naštěstí na babičky a dědečky zvklý a byl navenek v pohodě. Ovšem když jsem se vrátila, celý týden vstával kolem 4h, chtěl ke mě do postele a pak mě třeba hodinu hladil po tvářích a asi se bál usnout, abych mu zase někam nezmizela…

Jo takže moje hlavní myšlenka teď byla, že zbůhdarma si tě tam určitě nenechávají. Aspoň v Motole na riziku se snaží těhule vypakovat, jakmile je to jen trochu možný :-?

Příspěvek upraven 19.03.11 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
19.3.11 21:45

obrazek - to jsem taky zažila, ležela jsem v nemocnici při druhém těhotenství, s něčím jiným, dcerce bylo tehdy přes 2 roky a když jsem se vrátila domů, Maruška mě nechtěla pustit ani na záchod, nechtěla chodit ven beze mně, brečela, když jsem musela k doktorovi na kontrolu, bála se, že si mě tam zase nechají, bohužel nechali. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
20.3.11 09:45
goldenka píše:
ono mě nezbyde nic jinýho jak vydžet ale představa hrozná. počítám že tady budu opakovaně ale kdyby mě mezitím vždy pustili na chvíli domů

já tam taky budu opakovaně je to hrozný na psychiku, ale já si nedokážu představit, že by se mě narodila silně nedozrálé mimi. Na jednu stranu si přeji aby si mě tam v pondělí nechali, protože doma nejsem v klidu, tam mě alespon kontrolují mimi a vím, že je vše ok. Zase na druhou stranu mám strach z odloučení od 2,5 leté dcery… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
20.3.11 12:01
goldenka píše:
ahoj jsem v nemocnici na kapačkách, měla jsem krátkej čípek 19mm a malinkou vnitřní nálevku
jsem 25+2, jak dlouho jste byli v nemocnici než vás propustili a jak moc se váš stav zlepšil
nic mě nebolí a nebaví mě to tady, ale musím vydržet

Nechce se mi číst všechny spodní příspěvky, takže odpovím na tvůj původní. Já byla kvůli rozbíhajícímu se porodu zavřena do špitálu ve 24tt a doktor nám tehdy řekl, buď to zastavíme, nebo když porodíte teď, vaše dítě asi nepřežije. A já myslím, že je to dobrá motivace tam zůstat. Blbosti jako nudím se tam nechápu, jde přece o život a zdraví tvého miminka. Já byla v nemocnici do 33 tt, pak už to tělo nezvládlo a porod nešel zastavit. Vydržet se to dá, ale chce to méně sobeckosti a více rozumu a ohledu vůči tvému nenarozenému miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.3.11 13:07
Kačka S. píše:
Nechce se mi číst všechny spodní příspěvky, takže odpovím na tvůj původní. Já byla kvůli rozbíhajícímu se porodu zavřena do špitálu ve 24tt a doktor nám tehdy řekl, buď to zastavíme, nebo když porodíte teď, vaše dítě asi nepřežije. A já myslím, že je to dobrá motivace tam zůstat. Blbosti jako nudím se tam nechápu, jde přece o život a zdraví tvého miminka. Já byla v nemocnici do 33 tt, pak už to tělo nezvládlo a porod nešel zastavit. Vydržet se to dá, ale chce to méně sobeckosti a více rozumu a ohledu vůči tvému nenarozenému miminku.

kačko jj, moje řeč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.3.11 13:59

Ahojda holky…no tááák..to by už stačilo…vím,že to co napsala nenapsala nejlépe a třeba to myslela dobře,ale jen špatně napsala…ale nemusíte hned být zlé…stačí jí to jen SLUŠNĚ rozmluvit a ne hned být zlé.. :nevim: je tedy pravda,že jsem ve 31++1tt a od 20.týdne mám obtíže..byla jsem taky teď v nemocnici..jsem otevřená na prst,zkrácený čípek..měla jsem kontrakce a tvrdnutí bříška a malého málem přivedla na svět dříve a naštěstí jsem ještě 2v1,ale to neznamená,že k ní musíme být hned surové..stačí jí slušně domluvit hmm? :wink: :wink: od toho je tady emimino,aby se popřípadě maminka optala a založila diskuzy se svými potížemi…

a co se týče Goldenky:Je dobře,že jsi v nemocnici,tam aspoň víš vše o miminku a kdyby se náhodou něco dělo,tak to zjistí včas..i kdyby jsi tam měla být do porodu,tak pro mimíska to musíš vydržet ju? :palec: :wink: ano taky jsem nechtěla být v nemocnici a byla jsem tam před new rokem a před asi třemi či dvěma dněma a jsem ráda,že jsem doma,ale byla jsem šťastná,že jsem přišla včas do nemocnice a že ma,ý je v pořádku a kdyby bylo potřeba tak jdu zase…hlavně,abych ho donosila a v tvém případě to možná bude zlé co napíšu,ale je to tak…o miminko by jsi možná ještě přišla,protože je ještě malinké…mě to takhle řekla sestřička v nemocnici,když jsem byla 23.týden..takže držím palečky a aby miminko bylo ok a pak už ti to ani nepřijde,že jsi v nemocnici :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
20.3.11 14:01

Hele myslim, ze jste dos vostrý, Goldenka se k tomu stavi celkem rozumne, jen ji zajima prognoza. Vy ji tady pisete, jako by mavala podepsanym reversem a chystala se jezdit na koleckovejch bruslich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.3.11 14:09

Pudloslava

naprosto s tebou souhlasim :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
20.3.11 14:28

Ono taky v té nemocnici je to celkem a na psychiku. Já jsem 5 dní ležela na jip a nikdo mi neřekl co bude se mnou i když jsem se ptala tak jsem to těžko nesla. To nemocniční prostředí je pro mě ubýjející. Byla jsem tam týden, ale vypadá to, že tam budu až do porodu. Malou jsem neviděla jen týden a hrozně se změnila, tak si nedokáži představit jak to bude když mě neuvidí dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.3.11 15:02

No já nemyslím, že bysme byly nějak moc ostré :nevim:
Mě spíš šlo o to, otevřít jí oči a pomoct jí ujasnit si priority. Ž
e nuda je blbá, ale porodit silně nezralý mimino je 100× horší.

Ono totiž vím z vlastní zkušenosti (porodní asistentky, která na riziku pár et pracovala), že mnohé maminky v prioritách nemají dost jasno a jde jim hlavně o sebe a o svoje pohodlí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.3.11 15:17

obrazek

byli jste ostré to opravdu..pokud si jí chtěla otevřít oči tak to šlo v klidu a mile..ale to co jsi napsala opravdu od tebe milé nebylo…to se nezlob … :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí