Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli toužíš po zdravým, nejlépe donošeným miminku, tak přestaň kňourat, že se v nemocnici nudíš a najdi na tom to jediné pozitivní – doma bys NIKDY tak neodpočívala jako v nemocnici. a mohlo by se to zhoršit. No anebo nemuselo. Ale riskneš si to???
Mohla by sis projít oddělení rizikovýho těhotenství, s čím tam kdo leží, a možná by ses divila (pracovala jsem tam 4roky a znám spoustu příběhů, tak to mám z obou stran, tý sesterský i pacienský)…
TOHLE TI PŘIJDE MILE NAPSANÉ???
Mě teda moc ne promiň
![]()
Nevím proč jsi tak zlá. Přečti si úvodní článek a zjistíš, že se pouze ptá jak to probíhá a jeslti ji do porodu propustí. Neví na čem je. Sice píše, že se nudí, ale že se nedá nic dělat. A jeslti se do ní takhle navážíte na to na psychice nepřidá. Věřím tomu, že v nemocnici kde leží už si přečetla příběhy předčasně narozených miminek.
lusisek no já bych tomu spíš řekla realita…
Slovní pohlazení a utěšování, že si tam třeba přece může přečíst spoustu knížek, protože potom už na to nikdy nebude mít tolik času… apod. už tady jiný holky taky napsaly…
S tím se také ztotožňuju, milá slova také povzbudí.
Ale na druhou stranu - tady nejde o její pohodlí a nudu, ale o její dítě.
Takže by měla být silná a uvědomit si, že to ležení a NUDA - to je asi to hlavní slůvko, co mě dostalo - je k něčemu velmi důležité…
To je můj názor. A myslím, že tady za ty roky znám dost holek, co by to řekly mnohem ostřeji…
přesně tak plně s tebou souhlasím..taky nevim proč..teda doufám,že to nebylo myšleno mě,protože tam nepíšeš komu ten komentář patří,ale jasně to holkám taky píšu,že to od nich nebylo milé a že to na psychice nepřidá…hlavně od Obrazek to nebylo milé…
Nejsi jediná kdo tu zná jiné holky co jsou daleko ostřejší,ale to přeci neznamená,že tam napsala jen,že se nudí,že se do ní hned pustíš..stačilo to říct nebo-li napsat slušně a ne být hned ostrá… ![]()
Jákdyž jsem se v nemocnici ptala jak to se mnou vypadá tak se do mě doktorka taky pustila, že to dělají pro mimi, ale já jen chtěla vědět na co se připravit, co mám říct manželovi, jak se zařídit s malou, protože paragraf si vzít nemůže. Sice jsem ted týden doma, ale zítra se tam na 90% vrátím, je to těžký to odloučení a to, že tam člověk je, pro mimi člověk udělá vše, jen je to tam těžké a já s ní plně soucitím.
jj to já taky..taky jsem ležela a ne jednou v nemocnici..
plno maminek to nechápe proč tam je, ale přece je nebudu kvůli tomu strašit a odsuzovat. ![]()
asi tak nějak mno..přeci hned tu slečnu neodsoudim jen proto,že se nudí..
Já jsem dnes 28+1 a zítra se dozvím jeslti si mě tam nechají. Tak by to asi bylo bud do porodu, nebo pravidelný kontroly na krev a na množství plodové vody, vůbec se na netu nemůžu prokousat jestli na tom někdy byl jak já a jesltli donosil zdravé mimi. ![]()
hele určitě tady na emiminu najdeš nějakou diskuzi založenou na tomto tématu..jen hledat a držím palečky
![]()