Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky chtěla jsem se zeptat, zda má někdo obdobný problém. Jsem ve 20. TT a chodím strašně často čůrat, ale vždycky jen tak trošku a za chvíli znova. Je to normální? Díky ![]()
![]()
V těhu je to normální.U mě to na začátku docela šlo,ale až začne mimi trošku růst a bude tlačit na močák tak to bude ještě horší.Já vylezla z wc a šla jsem znova…
Alexka píše:
Ahojky chtěla jsem se zeptat, zda má někdo obdobný problém. Jsem ve 20. TT a chodím strašně často čůrat, ale vždycky jen tak trošku a za chvíli znova. Je to normální? Díky![]()
Je to normální. A bude ještě hůř. ![]()
jo jo bude hůř, ze začátku to ještě šlo, teď v 34. týdnu jsem schopná vyjít od záchodu umýt si ruce a jít hned znova
Nejhorší je cestování, to si kolikrát myslím že nedojedu ani na dané místo a už vyhlížím kam pak budu pádit na záchod ![]()
„Dobré“je to i pokud už máš co dělat to udržet a dotoho tě ještě mimko kopne právě do moč. měchýře to je také zážitek
No co musíme vydržet ![]()
Ahoj. Jj, je to naprosto normální, jak píšou holky. Doporučovala bych po vyčůrání udělat třeba pár kroků, nějaký pohyb a pak si zpátky sednout na záchod, zase se vyčůrat a zase to zopakovat (miminko se hýbne a zase uvolní močové cesty), pak člověk nemusí běhat každou chvilku:-). Alespoň u mě to tak fungovalo/funguje.
co si pamatuju z prvniho tehotenstvi je to normalni a casem to byva horsi, ted jsem ve 12 tydnu a prekvapuje me, kolikrat musim na WC v noci ![]()
Buď v klidu, ja se vyčuram, než dojdu do vany (2 kroky) tak to otočím zpátky ![]()