Časté močení ve 20. tt

112
18.3.11 12:02

časté močení

Ahojky chtěla jsem se zeptat, zda má někdo obdobný problém. Jsem ve 20. TT a chodím strašně často čůrat, ale vždycky jen tak trošku a za chvíli znova. Je to normální? Díky :think:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1435
18.3.11 12:07

V těhu je to normální.U mě to na začátku docela šlo,ale až začne mimi trošku růst a bude tlačit na močák tak to bude ještě horší.Já vylezla z wc a šla jsem znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.3.11 12:13
Alexka píše:
Ahojky chtěla jsem se zeptat, zda má někdo obdobný problém. Jsem ve 20. TT a chodím strašně často čůrat, ale vždycky jen tak trošku a za chvíli znova. Je to normální? Díky :think: :mavam:

Je to normální. A bude ještě hůř. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 12:34

jak pise Gabi, je to naprosto normalni, a bude jeste hur :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
19.3.11 17:39

jo jo bude hůř, ze začátku to ještě šlo, teď v 34. týdnu jsem schopná vyjít od záchodu umýt si ruce a jít hned znova :-( Nejhorší je cestování, to si kolikrát myslím že nedojedu ani na dané místo a už vyhlížím kam pak budu pádit na záchod :zed:
„Dobré“je to i pokud už máš co dělat to udržet a dotoho tě ještě mimko kopne právě do moč. měchýře to je také zážitek :pankac: No co musíme vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.3.11 21:14

Ahoj. Jj, je to naprosto normální, jak píšou holky. Doporučovala bych po vyčůrání udělat třeba pár kroků, nějaký pohyb a pak si zpátky sednout na záchod, zase se vyčůrat a zase to zopakovat (miminko se hýbne a zase uvolní močové cesty), pak člověk nemusí běhat každou chvilku:-). Alespoň u mě to tak fungovalo/funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
10.4.11 15:10

co si pamatuju z prvniho tehotenstvi je to normalni a casem to byva horsi, ted jsem ve 12 tydnu a prekvapuje me, kolikrat musim na WC v noci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
10.4.11 15:21

Buď v klidu, ja se vyčuram, než dojdu do vany (2 kroky) tak to otočím zpátky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí