Oteklé nohy - co pomáhá na zmírnění?

480
17.3.11 19:54

otekle nohy

Dneska jsme hodne stala a kotniky mam temer neviditelne jak jsou otekle a taky mi prijde ta prava vice otekla..co na zmirneni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
17.3.11 20:08

chladná sprcha, nožky nahoru. Pro příště se snaž tolika nestát, ale odpočívat přes den s nožkama nahoře, ale ono to asi moc platné nebude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.3.11 20:43

Přesně tak, studená spracha, co nejvíc nohy nahoru, kroužit kotníky, Lioton, Koňská mast… Nejvíc bohužel zabere až porod :wink: Kdyby byl ten rozdíl otoků nějaký veliký, tak k MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
17.3.11 20:59

já mněla strašně oteklé nohy a po porodu ještě víc jako konve a už v porodnici mi řekli nohy nahoru, studenou sprchu a hodně bílkovin maso a jogurty. Doma jsem jedla 4 bílé Holandie denně a za tři dny otoky opadly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.11 21:03

Studenou utěrku na kotníky, nohy nahorů a nechat se obsluhovat ( :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
17.3.11 21:09

Diky holky :kytka: ,ja to ma takovy extrem vicemene po prve,ale travila jsem vice jak pul dne na nohach u zehliciho prkna,tak sem si to sama zavarila :oops: .ted uz jdu teda dat nozky nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
17.3.11 21:50

a ještě pomáhá jíst potraviny s vysokým obsahem vody - např. meloun, nebo salátové okurky. Tím se paradoxně vody zadržené v těle lépe zbavíš.

• Citovat
  • Upravit
555
18.3.11 10:34

Tak já mám nohy jako konve, kotníky vůbec nemám, už nenasadím ani hodinky…ale jak mám malé vysvětlit že budu odpočívat s nohama nahoře že ? :lol:
Minule to bylo po porodu ještě horší (to si teď nedovedu představit - horší to být nemůže) tak se mám na co těšit.
Jinak mě nepomohlo nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.2.12 18:18

oteklé nohy ve 4.měsíci

Ahojky holky,

nemáte některá zkušenost s otoky nohou už na začátku 4.měsíce? Příjdu si teda jako vyjímka, protože mám i docela pupek, na to že jsem ukončila 1.trimestr:-)
Děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
25.5.12 10:38

tak mě už taky postihly otoky, musela jsem sundat i prstýnky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wag.Marťa
27.10.20 20:24

Dobrý den, zkuste se odvodnit. Mi pomáhá H2out, je to velmi účinný doplněk stravy, tak snad pomůže i Vám

• Citovat
  • Upravit
78
7.1.21 20:19
@Wag.Marťa píše:
Dobrý den, zkuste se odvodnit. Mi pomáhá H2out, je to velmi účinný doplněk stravy, tak snad pomůže i Vám

Ano, souhlasím. Je opravdu skvělý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.6.23 13:34

Na tento problém můžu doporučit Travel aescin šumivé tablety. Rychle a spolehlivě nohám ulevuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí