Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhulky,maminky..kolik jste přibraly do 24.týdne? Mám 6kg navrch..zdá se mi to dost.Když to porovnám s kamarádkou,co má 2kg ve 27.týdnu…
A to nejsem žádná vychrtlina..před těhu 72,180cm…a kamarádka,to je hubeňour..přikládám svůj pupík..ale nabírám nejen na něm..ale jaksi jdu i do šířky ![]()
Příspěvek upraven 17.03.11 v 19:06
no tak já tě potěším, do 24tt jsem měla asi 9kg navíc
vůbec to neřeším, jím celkem normálně, tělo si stejně ukládá tuk a vodu,jak se mu zachce.po porodu to zhubneš, ani nebudeš vědět jak… ![]()
Souhlasím s Iren
po porodu to shodíš.
Těch 6kg na 24t si myslím, že je úplně v normě ![]()
Uklidním Tě…já přibírám snad i po vodě. Já jsem v 28 měla 12kg na víc
![]()
před těhu 72kg/175cm
Já měla ve 27.týdnu nějakých 13 kg nahoře, takže buď v klidu. ![]()
ja myslim, ze jsi v poho, ja jsem 25.tyden a mam nahore cca 7kg a v poradne jsem v utery byla pochvalena, ze mi bricho hezky roste a ze pribiram ![]()
Lesí píše:
pupik
Máš krásný pupík a zajímalo by mě kde těch 6 kilo máš.Já mám nahoře 10 kilo.Takže radši pomlčím.
Ahoj, ja myslím měla asi 7-8 kg, uplně v pohodě. Hlavu s kilama bych si nedělala, spíš kamarádka se muže radovat ![]()
ja jsem ve 24tt mela nahore taky nejakych 7kg
Neboj, je to uplne normalni.. a mas krasnej pupik ![]()
Tak kazda zenska pribira jinak, zalezi na tom, jestli zvraci nebo ne.. podle toho se take dost odvyji vaha.. ![]()
To jsi na tom ještě dobře ![]()
Já měla před těhu 59kg.Ted ve 31 tt mam +15kg ![]()
Já před těhu 66kg/180cm a teď 26.týden +11kg (takže 77kg)všichni říkají,že to není možné,kde ty kila prý mám
Ale je fakt,že nejvíc jsem přibrala hned ze začátku
ve 24tt jsem neměla navrch nic, dohromady jsem s dvojčaty přibrala 8kg te%d s jednojčetem 7kg a týden po porodu mám o kilo mín než před otěhotněním
Nestresuj se s kilama, někde jsem četal, že pokud se přibere do 20 kg, tak se postupně dostaneš na původní váhu aniž by jsi se musela nějak moc snažit!
Já jsem při prvním těhotenství nabrala 26 kg (je to moc já vím) a když jsem šla z porodnice, tak jsem měla o 14 kg míň a dalších 6 kg mi šlo hned v prvním týdnu doma pryč! Něco zůstalo
!
Teď jsem 28. týden a mám nahoře 10 kg, tak doufám, že už to nebude tak strašné jako u prvního dítka!