Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@novomamina bud v klidu
ja na konci tehu mela o 28 kg vic nez pred tehu. To jsem mela 49kg
ale je pravda, ze ja vse nechala v porodnici
mala mela necely 4 kila ![]()
@Dojcanis tak začínat s takovou vahou tak at klidně priberu 30
no to me vůbec nepotesila
@Ali-Ali ale to není logicky ani mozne prece
![]()
@novomamina no,ja bych tech 30 nahoru brala. Protoze sem se sama sobe libila
..ted sem zas hubenour
a jako, no ehm..Nic moc ![]()
@Dojcanis píše:
@novomamina bud v kliduja na konci tehu mela o 28 kg vic nez pred tehu. To jsem mela 49kg
ale je pravda, ze ja vse nechala v porodnici
mala mela necely 4 kila
ty jsi 28 kg nechala v porodnici?
@belladonna celou vahu ne, bylo to obrazne. Nechala sem tam pres 19
a do tejdne doma zmizly i ty ostatni. Skoro vse byla voda, zadek a stehna.
@novomamina píše:
@Dojcanis tak začínat s takovou vahou tak at klidně priberu 30no to me vůbec nepotesila
@Ali-Ali ale to není logicky ani mozne prece
![]()
no, zni to divne, ale je to tak. pry to muze byt tim, ze jsem v tehotenstvi (na rozdil od vetsiny) nezadrzovala vodu a po porodu ano. zvetsena prsa mi jeste nejakou dobu zustaly, bricho mizelo jeste par mesicu. pribrala jsem 14kg, na konci sestinedeli jsem mela jeste 11 stale „na sobe“ ![]()
@Ali-Ali ale tak to si celkove pribrala akorát žádný extrem ![]()
@Dojcanis píše:
@belladonna celou vahu ne, bylo to obrazne. Nechala sem tam pres 19a do tejdne doma zmizly i ty ostatni. Skoro vse byla voda, zadek a stehna.
paráda. To se povede málokomu, bych řekla. Já to budu mít horší, protože jsem nabrala i ten tuk, no. Tak budu mít od února do léta co dělat, protože tuk v porodnici bohužel nenechám ![]()
@belladonna píše:
paráda. To se povede málokomu, bych řekla. Já to budu mít horší, protože jsem nabrala i ten tuk, no. Tak budu mít od února do léta co dělat, protože tuk v porodnici bohužel nenechám
To stihnes, leto je za dlouho.Ale kdyby si mi nejaky ten tuk chtela predat, tak NO PROBLEM. Ja bych nejakej potrebovala
Nemuzu pribrat ani za boha, leda ze..Leda, ze bych byla zase tehotna. A to ani za nic
Kdy rodis?
@Dojcanis únor. Domluvím se s doktorem, ať část vyřízne a něco tuku ti teda přenechám. Já jsem dobrota sama. ![]()
Já přiberu 10 Kg, jdu na kontrolu a miminko váží odhadem něco málo přes kilo.. Takový nepoměr..
@belladonna to pockej, jeste mas finišový dva mesice. To teprve stoupne
dobre, kolik za ti budeš chtit?
![]()