Přibírání - 24. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6311
12.4.11 13:26

Ja som prave dnes studovala tehotensku knizku a mne to vyletelo o 5 kg za posledny mesiac :zed: Predtym to bolo celkom v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.4.11 13:38

No já si myslím že v tom druhém trimestru asi budu mít celkem pět kilo navrch, nepřijde mi že bych přibrala jinde než v břiše, možná malinko ve stehnech a doufám že se to po 30. týdnu nebude už tak zvyšovat, někdo píše že váha nenarůstala už tak rychle a někdo naopak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
12.4.11 13:58

Ja uz si netrufam odhadovat nic, povodne som dufala, ze sa zmestim do 15 kg, ale ked som nabrala 11kg za 24 tyzdnov, tak nechcem vediet, kde to skonci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.11 17:35

ja som zatial nepribrala vôbec nic, som v 24t.
A doktor ma zdžubal ze mam normalne jest a nevymýšlať. Ale jem normálne, dokonca mam pocit ze viac ako predtym, furt do niecoho dzubem. A to som si myslela, ze to ze som nepribrala bude dobre, kedze ja som mala aj pred tehu kilá navyše. Toto mam z jednej stránky:

Čo koľko váži v tehotenstve:
Dieťa: 3,5 kg
Placenta: 0,7 kg
Plodová voda: 0,8 kg
Zväčšenie maternice: 1,0 kg
Zväčšenie pŕs: 0,4-0,8 kg
Nárast objemu krvi: 2,2 kg
Tekutiny v tkanivách: 1,5-2,0 kg
Zásoby tuku: 3,5 kg ————————————-
Celkovo: 13,6-14,5 kg

• Citovat
  • Upravit
96
13.4.11 10:40

Já si myslím a i asi jsem to četla, že ženy co byly před těhu silnější, toho tolik nenabírají. Přijde mi jako by si to dítě bralo z jejich tuku. Známá byla silnější a přibrala v těhu jen pět kilo. Pokud ti vyjde dobře test na cukrovku, která by mohla možná způsobovat že nepříbýváš, tak bych byla v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
13.4.11 17:38
RomcaS píše:
Já si myslím a i asi jsem to četla, že ženy co byly před těhu silnější, toho tolik nenabírají. Přijde mi jako by si to dítě bralo z jejich tuku. Známá byla silnější a přibrala v těhu jen pět kilo. Pokud ti vyjde dobře test na cukrovku, která by mohla možná způsobovat že nepříbýváš, tak bych byla v pohodě.
holky nestresujte se.. ja mela ve 24tt nahore nejakych 11 12kg.. ted jsem ve 27tt a ma 14kg.. nebyla jsem nejak extra hubena,ale ani tlusta pred tehu… a muj dr rekl,ze je to v poradku :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvulínaIvi
23.5.11 08:13

Kolik můžu ještě přibrat?

Holky, jsem 21+1 a už jsem přibrala cca 8kg. Nevíte kolik se dá do konce těhotenství ještě nabrat? Pokud tedy máte zkušenosti s podobnými kily. Zajímalo by mě, jaká by mohla být celková přibraná váha, když přibývám tímhle tempem. Zatím necelá dvě kila za měsíc. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
5358
23.5.11 08:42

Ahoj, koukni do těhu knížky, na konci je pěkný grafík, jak má průměrně váha přibývat. A mě to fakt jde podle něj! :-D Takže na 22tt mám 5 kg, naštěstí hlavně na bříšku a prsou. Ale kamarádka měla na 25tt 10kg a taky dobrý, nebylo to na ní nějak kromě břicha poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IulínaIvi
23.5.11 09:16

Jééé, díky moc. Nakreslila jsem si rostoucí váhu do grafu a mám tak přehled. Sice jsem nad průměrem ale mám možnost sledovat daný předpoklad. Díky :-)

• Citovat
  • Upravit
87
29.5.11 20:54

Ahoj, já jsem přibrala do 7 měsíce 9 kg a pak už jen dvě kila do porodu, poslední dva měsíce jsem moc už nenabírala, i když jsem jedla všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
30.5.11 12:48
Martina4m píše:
Ahoj, já jsem přibrala do 7 měsíce 9 kg a pak už jen dvě kila do porodu, poslední dva měsíce jsem moc už nenabírala, i když jsem jedla všechno.

Jůůů, to by se mi líbilo, v 24+2 jsem měla +6, ale od té doby jsem ještě otekla, tak se asi už nebudu vážit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2862
4.6.11 08:44

Čauky, tak já bych se nestresovala.
Původní váhu jsem měla 58/168cm a nyní mám o 14,5 nahoře a jsem 24.tt
Jako taky mě to štve, ale vím, že si za to můžu sama, jím co chci a v jakémkoli množství…je to mazec :oops:
Ale taky mám už dost veliké bříško a prsa tak 2-3čísla větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
9.2.12 19:35

Devcata to kulim oci ja jsem ve 24 tydnu a mam na vrch teprve pul kila a to papkam skoro porad . Jinak brisko mam docela velke , je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.5.14 11:50

Já jsem 24+2tt a mam 9kg nahoru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
28.12.15 17:51

Ahoj holky…pojďte me uklidnit :lol: jsem 24tt a nahoře mám +10kg :,( bližím se k 90ce!!!u prvního tehu jsem s touto vahou rodila a v porodnici jsem nechala jen 5 kg..jak je to možné, když mala mela 3,20?snad ted necham v porodnici aspoň 10kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí