Přibírání - 24. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
30.3.11 14:01

Právě že doma, tím je to asi ještě horší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
30.3.11 14:01

Právě že doma, tím je to asi ještě horší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
30.3.11 17:19

Přibírání

Ne to mi právě nenatýkají nohy, takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.3.11 21:00
Lesí píše:
Těhulky,maminky..kolik jste přibraly do 24.týdne? Mám 6kg navrch..zdá se mi to dost.Když to porovnám s kamarádkou,co má 2kg ve 27.týdnu… :nevim: A to nejsem žádná vychrtlina..před těhu 72,180cm…a kamarádka,to je hubeňour..přikládám svůj pupík..ale nabírám nejen na něm..ale jaksi jdu i do šířky :think:Příspěvek upraven 17.03.11 v 19:06

Ahoj 24 tt si nepamatuju,ale pamatuju si 16+Ott a to bylo přesně 16 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.3.11 21:05
Cikyto píše:
mabit píše:
Lesí píše:
Těhulky,maminky..kolik jste přibraly do 24.týdne? Mám 6kg navrch..zdá se mi to dost.Když to porovnám s kamarádkou,co má 2kg ve 27.týdnu… :nevim: A to nejsem žádná vychrtlina..před těhu 72,180cm…a kamarádka,to je hubeňour..přikládám svůj pupík..ale nabírám nejen na něm..ale jaksi jdu i do šířky :think:Příspěvek upraven 17.03.11 v 19:06
Ahoj 24 tt si nepamatuju,ale pamatuju si 16+Ott a to bylo přesně 16 kg :mrgreen:
  • a jak jsi na tom v porovnani ted ? :-D

3 kg nahoře..za celý těhu jsem přibrala 32 kg :mrgreen: ,ale mám nemocnou štítnou žlázu tak to je možná tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.4.11 13:14

Ahoj holky, jsem 26 +3, jezdím každých 14 dní na kontrolu a vždy za tu dobu mi naskočí kilo nahoru, přitomm jim pořád stejně, akorát už se nemůžu tak namáhat jako dřív. Říkám si zda je to normální přibrat za měsíc dvě kila,dřív to bylo tak kilo. Jak na tom budu pak ve 3. trimestru. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
12.4.11 13:26

já jsem dneska 36+1 a za týden jsem přibrala dvě kila a to jim o hodně míň než na začátku už se do mě toho moc nevejde :lol: přijdu si pořád plná
za celou dobu jsem zatím přibrala 17kg. Moje sestřenka za poslední měsíc přibrala 5 kilo jako nic. Takže dvě kila za měsíc je oka :lol: Teď už je to všechno hlavně voda, která zůstane v porodnici - teda snad :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
12.4.11 13:26

Ja som prave dnes studovala tehotensku knizku a mne to vyletelo o 5 kg za posledny mesiac :zed: Predtym to bolo celkom v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.4.11 13:38

No já si myslím že v tom druhém trimestru asi budu mít celkem pět kilo navrch, nepřijde mi že bych přibrala jinde než v břiše, možná malinko ve stehnech a doufám že se to po 30. týdnu nebude už tak zvyšovat, někdo píše že váha nenarůstala už tak rychle a někdo naopak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
12.4.11 13:58

Ja uz si netrufam odhadovat nic, povodne som dufala, ze sa zmestim do 15 kg, ale ked som nabrala 11kg za 24 tyzdnov, tak nechcem vediet, kde to skonci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.11 17:35

ja som zatial nepribrala vôbec nic, som v 24t.
A doktor ma zdžubal ze mam normalne jest a nevymýšlať. Ale jem normálne, dokonca mam pocit ze viac ako predtym, furt do niecoho dzubem. A to som si myslela, ze to ze som nepribrala bude dobre, kedze ja som mala aj pred tehu kilá navyše. Toto mam z jednej stránky:

Čo koľko váži v tehotenstve:
Dieťa: 3,5 kg
Placenta: 0,7 kg
Plodová voda: 0,8 kg
Zväčšenie maternice: 1,0 kg
Zväčšenie pŕs: 0,4-0,8 kg
Nárast objemu krvi: 2,2 kg
Tekutiny v tkanivách: 1,5-2,0 kg
Zásoby tuku: 3,5 kg ————————————-
Celkovo: 13,6-14,5 kg

• Citovat
  • Upravit
96
13.4.11 10:40

Já si myslím a i asi jsem to četla, že ženy co byly před těhu silnější, toho tolik nenabírají. Přijde mi jako by si to dítě bralo z jejich tuku. Známá byla silnější a přibrala v těhu jen pět kilo. Pokud ti vyjde dobře test na cukrovku, která by mohla možná způsobovat že nepříbýváš, tak bych byla v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
13.4.11 17:38
RomcaS píše:
Já si myslím a i asi jsem to četla, že ženy co byly před těhu silnější, toho tolik nenabírají. Přijde mi jako by si to dítě bralo z jejich tuku. Známá byla silnější a přibrala v těhu jen pět kilo. Pokud ti vyjde dobře test na cukrovku, která by mohla možná způsobovat že nepříbýváš, tak bych byla v pohodě.
holky nestresujte se.. ja mela ve 24tt nahore nejakych 11 12kg.. ted jsem ve 27tt a ma 14kg.. nebyla jsem nejak extra hubena,ale ani tlusta pred tehu… a muj dr rekl,ze je to v poradku :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvulínaIvi
23.5.11 08:13

Kolik můžu ještě přibrat?

Holky, jsem 21+1 a už jsem přibrala cca 8kg. Nevíte kolik se dá do konce těhotenství ještě nabrat? Pokud tedy máte zkušenosti s podobnými kily. Zajímalo by mě, jaká by mohla být celková přibraná váha, když přibývám tímhle tempem. Zatím necelá dvě kila za měsíc. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
5358
23.5.11 08:42

Ahoj, koukni do těhu knížky, na konci je pěkný grafík, jak má průměrně váha přibývat. A mě to fakt jde podle něj! :-D Takže na 22tt mám 5 kg, naštěstí hlavně na bříšku a prsou. Ale kamarádka měla na 25tt 10kg a taky dobrý, nebylo to na ní nějak kromě břicha poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí