Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kazda ma jine priznaky, takze tezko rict..bud udelat test ci zajit na krev..
Vždycky mě tři dny pred ms prsa bolet přestaly a teď ne a ještě píchají v podbřišku, nemohla jsem se rychle narovnat
Samozřejmě, že můžeš být těhotná.
Těhotenský test jsem si dělala před ms a ještě k tomu večer a vyšel mi pozitivně. Rodit mám za necelé dva týdny.
Tak napiš, jak si dopadla, držím palečky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.
Včera jsme s přítelem měli nechráněný sex. Vždy do mě vnikl a po chvíli (bez ejakulace) styk přerušil. Takhle se to odehrálo asi 4×, ejakuloval asi čtvrt hodiny po posledním vniknutí (udělala jsem ho nakonec rukou.)
Mám desátý den od počátku menstruace, takže nemám plodné dny.
Myslíte, že je možné, že jsem otěhotněla? I když se do mě neudělal, mám strach z „kapiček lásky“..
@Kopola píše:Mám desátý den od počátku menstruace, takže nemám plodné dny.
A jakpak to víš? Máš zjištěno nebo to věštíš z kalendáře/kalkulačky na netu?
@eetkikinka to je taky pravda ![]()
@Kopola musíš své plodné dny opravdu znát a každý měsíc to nemusí být na den stejné
Já mám někdy 12DC někdy 14DC ![]()
@eetkikinka Zaznamenávám si každou menstruaci a mám mobilní aplikaci + jsem samozřejmě taky koukala na internet.
Všechny tyto způsoby jednoznačně říkají, že plodné dny nemám. ![]()
A ty tomu věříš? Plodné, neplodné dny, každý to má trošku jinak.
Pak dej vědět. ![]()
@Kopola píše:
@eetkikinka Zaznamenávám si každou menstruaci a mám mobilní aplikaci + jsem samozřejmě taky koukala na internet.Všechny tyto způsoby jednoznačně říkají, že plodné dny nemám.
Tak já to upřesním. Pokud neměříš bazální teplotu nebo nepoužíváš ovulační testy, tak věštíš. Žádná mobilní aplikace ti jen podle zaznamenané menstruace nezjistí, které dny ovuluješ.
BTW spermie si na vajíčko umí počkat, někdy i čtyři dny. Tím se dostáváme někde na 14DC a to už můžeš mít plodné dny i podle kalendáře.