Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lze.. hlavně pokud jste to dělali vícekrát za sebou, tak to sperma zůstává i v močové trubici, takže se tam dostane
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam dotaz.Lze otehotnet z kapicky lasky? S pritelem jsme to delali, treba i 3krat po sobe, nikdy se neudelal do me.Nyni mam uz, ale 5dni celodenni nevolnosti. Chvilku je mi dobre a pak to zas prijde. Prvni dva dny jsem zvracela.Ms mam dostat za 3dny.
Ano.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam dotaz.Lze otehotnet z kapicky lasky? S pritelem jsme to delali, treba i 3krat po sobe, nikdy se neudelal do me.Nyni mam uz, ale 5dni celodenni nevolnosti. Chvilku je mi dobre a pak to zas prijde. Prvni dva dny jsem zvracela.Ms mam dostat za 3dny.
Jo lze ![]()
Ja prave nevim s tim tehotenskym testem, nema se delat pred ms
@Anonymní píše:
může být falešně negativní. Klidně do té ms počkej, pokud vydržíš ![]()
@Anonymní píše:
Tak vydržte ještě tak 2 týdny, pokud menzes nepřijde, zkuste test.
Pokud jste těhotná, stejně teď nemůžete nic dělat.
@Anonymní píše:
Kdy se má dělat těhotenský test víš a základy sexuální výchovy ne? ![]()
Pro tvoje dobro doufám, že těhotná nejsi a příště se chraňte…
Ano lze, kamarád má takhle tři děti ![]()
A přesně jak píše @xsaleen takový základ by jsi vědět teda mohla ![]()
Příspěvek upraven 16.03.14 v 10:02
@Sibyla0 píše:
Stačí kapka a jsi taťka
Nebo stačí kapka a už to capká ::mrgreen: ![]()
Ani bych se tak nebála kapičky lásky jako toho, že jste to dělali víckrát po sobě. Přece jen to sperma zůstává v močové trubici a tak vůbec.
Když jsme praktikovali přerušovanou soulož, tak vždy jen jednou a pak holt s kondomem a nebo vůbec.