Kapička lásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3097
6.3.15 19:11

@harpyje no a já jsem Vám napsala, že jsem otěhotněla 7. den cyklu a můj cyklus trval 33 dní, takže nějaký uprostřed tomu zase nevěřím já, protože ted podruhé jsem otěhotněla až 18.den cyklu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
6.3.15 19:52
@veronika67 píše:
@harpyje no a já jsem Vám napsala, že jsem otěhotněla 7. den cyklu a můj cyklus trval 33 dní, takže nějaký uprostřed tomu zase nevěřím já, protože ted podruhé jsem otěhotněla až 18.den cyklu. :pankac:

Ano to je právě ono. Spermie se uschovaji i pět dní na ovulaci a pak ještě klidně tři dny vydrží na cestě k vajíčku. Mohla to být spíše holčička. Ten 18 den, tam šly spermie na poslední chvíli rovnou k vajicku a spíše to mohl byt kluk. Mate holku a kluka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.3.15 07:10

@2121978 prvni holcicka, bohuzel v patem mesici ukonceni kvuli VVV :( a ted opet holcicka ;) tak snad uz bude vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.3.15 11:06

@veronika67 Tak to vám přeji také. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.3.15 13:12

@2121978 dekuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
7.3.15 16:30
@veronika67 píše:
@harpyje no a já jsem Vám napsala, že jsem otěhotněla 7. den cyklu a můj cyklus trval 33 dní, takže nějaký uprostřed tomu zase nevěřím já, protože ted podruhé jsem otěhotněla až 18.den cyklu. :pankac:

výborně, takže jste neotěhotněla za stejných podmínek jako zakladatelka :)

je mi líto vaší první dcerušky, věřím, že teď bude všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
9.3.15 09:33

@harpyje za stejnych ne, ale vlastne ano, protoze v obou pripadech slo o prerusovanou souloz a pokud vim, tak pri kazde soulozi bez ochrny i bez vyvrcholeni to tehotenstvi hrozi ;) riziko je nizsi, ale je, jak se rika, staci kapka a jsi tatka :D

Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
9.3.15 20:30

@veronika67 - když Veroniko mně tohle prostě připomíná reklamu na antikoncepci :) to je to stejný, jako když se před lety dostala na těhotenskou průkazku reklama hlásající- kojení není antikoncepce! od té oby, kamkoli do diskuze vlezete, někdo vám tu reklamu doslova zopakuje a vůbec si neuvědomuje, že opakuje reklamu. Přerušovaná soulož je stovky let používaná antikoncepce, prostě JE. Určitým lidem nefunguje, ale jiným funguje celoživotně zcela bez vyjímek. A těch, kterým funguje je mnohem víc.
Ano vy jste asi případ, kterému nefunguje téměř žádná antikoncepce, ale spousty lidí, by neměly šanci zplodit dítě, i kdyby použili jen jednu z těchto metod, buď přerušování, nebo sex mimo „nejběžnější“ termín ovulace mezi cca 12 a 18 dnem cyklu. O tom, že většina párů by si mohla nechat tak akorát zdát o početí dítěte, kdyby jejich poslední genitální kontakt byl čtvrt hodiny před ejakulací, ani nemluvě.
Celé bych to v žádném případě nedoporučovala puberťákům, kteří vědí houby o fungování svých těl, o sebeovládání ani nemluvě :) Ale dospělý lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
11.3.15 07:28

@harpyje nevím proč na mě najíždíte, že mě nebude fungovat žádná antikoncepce, asi jste krapet konfliktní, takže dále nemá smysl se bavit…mám na věc jiný názor a ten Váš respektuji i bez toho, aniž bych Vás musela ironizovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
11.3.15 11:13
@veronika67 píše:
@harpyje nevím proč na mě najíždíte, že mě nebude fungovat žádná antikoncepce, asi jste krapet konfliktní, takže dále nemá smysl se bavit…mám na věc jiný názor a ten Váš respektuji i bez toho, aniž bych Vás musela ironizovat :mavam:

co je konfliktního na tom, že vám tyto antikoncepční metody nefungují. Však opravdu jste vyjímka, znáte někoho kdo by otěhotněl za podmínek jako vy? ale v pořádku. jen realita celé populace je jinde než ta vaše.
Veškeré mé odpovědi se stále alespoň okrajově týkají uživatelky, která vznesla dotaztakže když se ptá uživatelka na to, zda je praděpodobné, že je těhotná, platí spíše to, že není :nevim: Přestože se najdou páry, které za málo pravděpodobných podmínek počnou miminko. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
11.3.15 11:18

@harpyje cituji „Ano vy jste asi případ, kterému nefunguje téměř žádná antikoncepce…“ jak víte, že mě nefunguje téměř žádná antikoncepce? My se známe? :) a jestli někdo otěhotněl přerušovaným stykem, ano pár holek znám a nevidím na tom nic co by se nemohlo stát každá z nás :D moc to prožíváte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
11.3.15 12:26
@veronika67 píše:
@harpyje cituji „Ano vy jste asi případ, kterému nefunguje téměř žádná antikoncepce…“ jak víte, že mě nefunguje téměř žádná antikoncepce? My se známe? :) a jestli někdo otěhotněl přerušovaným stykem, ano pár holek znám a nevidím na tom nic co by se nemohlo stát každá z nás :D moc to prožíváte :mrgreen:

vím to tak, že jste to napsala,
vy to taky moc prožíváte, to bude tím, že jste těhotná :) neberu si to osobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
11.3.15 12:40

@harpyje mě je to jedno…já jsem nikde nenapsala, že na mě antikoncepce nezabírá, pokud máte namysli opravdovou antikoncepci, protože přerušovaná soulož pro mě antina opravdu není :mrgreen: no vy jste spíš dost jízlivá, takže tak bye :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí