Kapička lásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
6.3.15 14:52

My taky praktikovali přerušovanou soulož. A jak to dopadlo? Dcerce bude rok.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.3.15 14:53

A jak se říká, stačí kapka a je z tebe matka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.3.15 14:59

Asi nezbývá než doufat.
Každopádně děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
6.3.15 15:16

Tak těhotná být určitě můžeš, já takhle také otěhotněla :mrgreen: takže pokud děti neplánujete je třeba se chránit a nedělat blbiny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
6.3.15 15:55

Spíš myslím, že ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
6.3.15 15:57
@veronika67 píše:
Tak těhotná být určitě můžeš, já takhle také otěhotněla :mrgreen: takže pokud děti neplánujete je třeba se chránit a nedělat blbiny :pankac:

opravdu takto, přerušovaný styk, s ejakulací čtvrt hodiny po? desátý den cyklu? nevěřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
6.3.15 15:58

Tak já 10. den cyklu plodné dny mám, ovulace mi vychází na 12. den. Přerušovaný styk praktikujeme už dlouho, momentálně 3,5 roku a před druhou dcerou rok a půl. Vychází nám to a to k ejakulaci dochází vteřinu po přerušení. Ale je to muž od muže, někdo trousí spermie před a někdo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.3.15 16:10

@Karleon trousí :pankac: :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6727
6.3.15 16:34
@Kopola píše:
@eetkikinka Zaznamenávám si každou menstruaci a mám mobilní aplikaci + jsem samozřejmě taky koukala na internet. :) Všechny tyto způsoby jednoznačně říkají, že plodné dny nemám. :)

Promin, ale dle kalkulacek se ridit nemuzes..zkus treba par mesicu merit BT a uvidis. Ja treba dle kalkulacek nesedim..mam plodne dny driv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
6.3.15 17:29

Je to málo pravděpodobné. Pokud dítě nechcete, proč se tedy nechráníte? Na netových diskuzích už to nedohoníš. Příště kondom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
6.3.15 18:40

@harpyje otěhotněla jsem 7 den cyklu a co to má co společného s ejakulací 15 minut po styku, to nevíte nic o kapičce lásky? 8) I kdyby ejakuloval hodinu po přerušované souloži, tak i tak mohla otěhotnět a snad nevěříte že žena je plodná opravdu uprostřed cyklu :D to je dost středověk :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
6.3.15 18:45
@veronika67 píše:
@harpyje otěhotněla jsem 7 den cyklu a co to má co společného s ejakulací 15 minut po styku, to nevíte nic o kapičce lásky? 8) I kdyby ejakuloval hodinu po přerušované souloži, tak i tak mohla otěhotnět a snad nevěříte že žena je plodná opravdu uprostřed cyklu :D to je dost středověk :mavam:
8o 8o

nechápu, je to vůbec reakce na mne? asi jinej gang 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
6.3.15 18:57

@harpyje protože jste reagovala vy prvně na mě??? 8o chce si asi trošku víc číst komu co píšete a koho citujete :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
6.3.15 19:04

Pokud se přítel nebyl mezi styky vycurat, sperma se dostalo stoprocentně do tvé vagíny. A v kapicce je dost spermií, které buď putuji přímo k vajíčku, nebo se uschovaji na několik dnů ve vnitřní straně čípku, odkud se uvolní v době uvolnění vajíčka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
6.3.15 19:05
@veronika67 píše:
@harpyje protože jste reagovala vy prvně na mě??? 8o chce si asi trošku víc číst komu co píšete a koho citujete :pankac:

jistě, že jsem reagovala na vás - to se může, a pochopitelně můžete reagovat také vy na mne.
já jsem se v reakci na vás („já takhle také otěhotněla“) zeptala, zda jste skutečně otěhotněla za stejných podmínek jako zakladatelka a tyto podmínky jsem vypsala.
na to jste mi však neodpověla. Místo toho, jste použila věty jako „to nevíte nic o kapičce lásky?“ Nebo " a snad nevěříte, že žena je plodná opravdu uprostřed cyklu". Nic takového nikde nepíšu, tak jsem myslela, že jste se spletla a chtěla jste reagovat na někoho jiného. Mimochodem, skutečně si myslím, že žna ovuluje uprostřed cyklu, dokonce víc než jedna, spoustu žen ovuluje uprostřed cyklu, ne však všechny.

když vezmete jednu málo praavděpodobnou podmínku a druhou málo pravděpodobnou podmínku a třetí a zkombinujete je, pak pravděpodobnost otěhotnění je malá. to jsem koneckonců zakladatelce rovněž napsala, že si nemyslím, že je těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí