Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nestalo nikdy. Ha jsem brala 8let a zadnou jiniu antikoncepci jsme nepoužívali. A svete div se ani jsem nikdy nebyla tehotna. Bylo mi řečeno že ha funguje na blokaci ovulaci a bez ovulace k otehotneni nedojde. Ale to jistě víš. Navíc tento dotaz je tu dnes podruhé.
@lachtanice86 vážně podruhé? To jsem se ani nevšimla
omlouvám se tedy
také vím, že HA by měla blokovat ovulaci, ale zase někde jsem četla, že to ani snad není pravda, tak já právě o tom tak přemýšlela a toto mě zajímalo ![]()
@Anonymní píše:
@lachtanice86 vážně podruhé? To jsem se ani nevšimlaomlouvám se tedy
také vím, že HA by měla blokovat ovulaci, ale zase někde jsem četla, že to ani snad není pravda, tak já právě o tom tak přemýšlela a toto mě zajímalo
Jak říkám 8let a nic. Ale brala jsem pravidelně na hodinu
Pozor, tady je asi nejvetsi koncetrace zenskejch ve vesmiru, ktery otehotnely i pres svedomity brani HA. Beru antiko 11 let, neresim ejakulaci, natoz kapicky touhy. A ne, neberu ani presne na hodinu. Proste vecer. Ale nezapominam a pokud se to nahodou stane, davam si pozor.
@Azeretereza tak přesně asi toto jsem chtěla slyšet. Díky moc za váš názor
právě mě to hrozně zajímalo, jestli se to někomu stalo, proto se pta. m
Podle mě je to blbost, a ty co tvrdí, že se jim to právě tak stalo, podle mě kecaji a nebo neříkají celou pravdu. Já brala spoustu let taky a nic se nestalo.
Tak nejprve je třeba přečíst si návod. A řádně užívat. Pak je pravděpodobnost početí minimální.
@P4ja také si myslím
navíc i to, když se bere antikoncepce a normálně chlap ejakuluje, tak i to si říkám, že ty kapky touhy, jak je tomu řečeno, je takové… No prostě mi to přijde nepravděpodobné.. ![]()
Ahoj, tuto diskusi jsem ještě nikde neviděla a docela by mě to zajímalo. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění, když řádně užívám antikoncepci a přítel do mě neejakuluje, ale tzv. „Kapičky touhy“ se objevit mohou? A jde to vůbec? Nebo stalo se to někomu z vás, že jste otěhotněla přes antikoncepci a i přes to, že se přítel do vás (lidové řečeno) neudělal?
.
(anonymně, protože mě tu někteří známí znaji)