Kapky hypnox na spaní

Anonymní
13.10.19 22:02

Kapky hypnox na spaní

Zdravím maminy. Potřebuji vědět váš názor. Mám chlapečka 9 měsíců a teď poslední 2,5 měsíce moc nespí. Za den jen 2 hodiny 8o usne v 7 ale moc pláče a budí se často i v noci. Tak mě napadlo mu dát hypnox, jsou to přírodní kapky na zklidnění. Jen je to od 3 let, kdybych mu dala míň než se doporučuje? Nevím, jsem bezradná. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
13.10.19 22:09
@Anonymní píše:
Zdravím maminy. Potřebuji vědět váš názor. Mám chlapečka 9 měsíců a teď poslední 2,5 měsíce moc nespí. Za den jen 2 hodiny 8o usne v 7 ale moc pláče a budí se často i v noci. Tak mě napadlo mu dát hypnox, jsou to přírodní kapky na zklidnění. Jen je to od 3 let, kdybych mu dala míň než se doporučuje? Nevím, jsem bezradná. :nevim:

takhle malému dítěti bych na spaní nedávala vůbec nic. Důvodů proč takhle spí může být spousta. Jinak 2 hodiny spánku přes den jsou super. Jak často se budí v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.19 22:11

Právě že často, dřív se budil třeba po 4 hod a teď 1,5-2 hodiny a někdy má dokonce i vyspáno

• Citovat
  • Upravit
35707
13.10.19 22:18

Taky bych nic takovýho nedávala. Malá se nám taky docela budila, ale časem se to upravilo. Ptala jsem se na to i doktorky a říkala, že to je normal. Zvlášť u kojenych dětí (jestli ještě kojis). Tchýně do mě taky furt valila, ať ji dávám nějaký kapky na spaní, ale vždycky sme to zvladli i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
13.10.19 22:23
@Anonymní píše:
Právě že často, dřív se budil třeba po 4 hod a teď 1,5-2 hodiny a někdy má dokonce i vyspáno

Chápu, že je to na palici a jsi nevyspaná. Ale kapkami ani ničím podobným mu opravdu nepomůžeš. Můžeš zkusit meduňku nebo heřmánek, ale v tomhle období je to bohužel normál. Taky jsme to měli někdy kolem 9m, bylo to šílené a já si připadala hůř jak po porodu. Zkuste se aspoň střídat s tatínkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.19 20:24

Tak taky mi jde o to, abych aspoň přes den mohla uvařit. Protože když je vzhůru, ani na záchod pomalu nemůžu. Aspoň to vaření :zed: a tatínek? Ten ve starani nepomáhá, to s dětmi neumí.

• Citovat
  • Upravit
10651
14.10.19 20:42
@Anonymní píše:
Tak taky mi jde o to, abych aspoň přes den mohla uvařit. Protože když je vzhůru, ani na záchod pomalu nemůžu. Aspoň to vaření :zed: a tatínek? Ten ve starani nepomáhá, to s dětmi neumí.

tak zkus dát prcka do jídelní židličky a ať kouká na tebe a nebo s nosítkem. Myslím, že problém s vařením a wc má většina maminek (aspoň, ty které nemají super klidné a hodné dítě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.19 21:23

Tam dlouho nevydrží, chce lézt a všude se staví. No je to opravdu náročný. Tak kdyby spal 1,5 hod dopo a třeba aspoň hodin odpo, vůbec bych e nezlobila. Stihnu udělat důležitý práce doma, jako to vaření a pověsit aspoň prádlo a zbytek dělám po večerech.

• Citovat
  • Upravit
80
21.10.19 21:26
@Anonymní píše:
Zdravím maminy. Potřebuji vědět váš názor. Mám chlapečka 9 měsíců a teď poslední 2,5 měsíce moc nespí. Za den jen 2 hodiny 8o usne v 7 ale moc pláče a budí se často i v noci. Tak mě napadlo mu dát hypnox, jsou to přírodní kapky na zklidnění. Jen je to od 3 let, kdybych mu dala míň než se doporučuje? Nevím, jsem bezradná. :nevim:

Ahojky mám doma něco podobného přes den spí jen hodinku max dvě po obědě a v noci je schopný se zbudit třeba 15krat chápu tě že je to hrozný taky jsem tu hledala pomoc radu ale všichni že to musím vydržet ale kapky bych mu vážně necpala ikdyz jsou přírodní pořád to není pro tělo přirozený lék a mohla bys mu tim ublížit na navodu vědí proč píšou od 3 let dítě se vyvyji atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.19 21:45

Od 3 let je všechno, je to kvůli alergii na nějakou látku… zkus to, není to přímo na spaní, jen na zklidnění. Dává se to i proti stresu, po prázdninách aby se děti zklidnili atd. Takže asi, žádný strach ;)

• Citovat
  • Upravit
601
23.10.19 12:17

Z pohledu farmaceuta by kapky ublížit neměly, ale budí se ti ještě celkem dobře, nemyslím si že je zde úplně indikace…mně se syn budí i po hodině, dvě hodiny jsou ty lepší noci. Hold to tak je a jednou se to změní ale ještě chvilku ne…moje rady jak něco udělat - jídlo - okusovat okurku, křupku, cokoliv co uznáš za vhodné, tím se zabaví, a proč vadí že se staví? Jestli ho musíš hlídat aby se nepřizabil tak ho oblož dekama ať se nerozbije tak moc…hold děti padají, ale dokud padají ze své výšky mělo by to být ok. Stejně nevyeliminuješ všechny pády…a pokud si z pádů hodně vynervovaná kup mu helmičku no shock, vím že se nedoporučují ale lepší než se zbláznit…navíc tato opravdu ránu jen maličko utlumí, není tak bytelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
23.10.19 12:18

A já to udělala tak že když mi chlap moc nepomůže s malým - prostě je to maminkáč - tak aspoň navaří on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.19 13:25

Ona tam píše, za den jen 2 hodiny? To je málo, potřebuje spát. Dítě musí být odpočaté. V 9 měsících mi holka spala 4 hodiny, dvě hodiny spí teď v roce a půl. Zkus to a uvidíš. Jak říkám, je to z důvodu alergie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.19 13:28

Děkuju za rady. Tatínek ani neuvari, ani moc neuklidi, hodně pracuje, chodí domů až odpoledne a vše je na mě. Ani v hlídání nefunguje. Jen si chvilku pohraje a jde zase něco dělat nebo odpočívat :roll: takže když mu dám kapky dopo abych mohla jen uvařit aby spal aspoň hodinu a půl v kuse, byla bych moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
601
23.10.19 21:16

První anonyme jsi šťastná žena :-D když ti dítě spalo 4 hodiny :-D syn spí necelé dvě hodiny přes den (10 měsíců) takže o dvouch hodinách v roce a půl si mohu nechat zdát, toto dítě spí stejně blbě jak mnoho dalších v tomto věku. Není to z důvodu alergie, ale protože nikdo netestoval kapky na mladších dětech, je to velmi nákladné. A anonymní zakladatelko moc si od kapek slibuješ, účinná látka je téměř na principu placeba… uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí