Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, na jak dlouho mám naložit kapra do mléka?
Chvilku, nebo i pár hodin? Vůbec nevím ![]()
Díky ![]()
My ho take dali vecer, ale zkousime to poprve, takze uvidime…
Ja jsem ho dala do mléka vcera vecer, předtím jeste osolila a zakapala citrónem. Rano jsem kapří podkovičky pootáčela a až si trochu oddechnu, tak ho obalím. Jinak klidně i na 2-3 hodiny ho můžeš naložit.
My dáváme kapra do mléka na noc 22-23.12. A další noc zakapeme citrónem. Dnes jsem ho obalila a stala se super věc-přestala nám téct voda
Naštěstí větší část nádobí mám umytou, ale i tak ![]()
Kapra dávám přes noc. Mám ho naloženého od včerejšího večera.
Slalomacka píše:
Ja jsem ho dala do mléka vcera vecer, předtím jeste osolila a zakapala citrónem. Rano jsem kapří podkovičky pootáčela a až si trochu oddechnu, tak ho obalím. Jinak klidně i na 2-3 hodiny ho můžeš naložit.
Nezkysne to mlíko po tom citronu?
Ahojky, nevím, jestli to mléko zkyslo nebo ne, ale kapr nám pak moc chutnal
mléko se pak stejně vylije..
Slalomacka píše:
Ahojky, nevím, jestli to mléko zkyslo nebo ne, ale kapr nám pak moc chutnalmléko se pak stejně vylije..
Jinak, já ty kapří podkovičky jenom tak zakapala, to né že by plavaly v citronu
Spíš plavaly v mléku.
Sice je už po Štedrém dnu, ale snad tato diskuse někomu pomůže v budoucnu.
Já takto na Štedrý den ráno sháněla na emimi info o vánočce zadělávané v dom.pekárničce, smažení v troubě a i rybí polévce:lol: A našla jsem všechno ![]()
Dávám jenom do mlíka, ale příště zkusím s tím citronem. Máme ještě jednoho kapra v mražáku, tak že by na nový rok? ![]()
Teodora píše:Slalomacka píše:Nezkysne to mlíko po tom citronu?
Níkdy se mi to nestalo. Kapra jen tím citronem zakapu.
Teodora píše:
Dávám jenom do mlíka, ale příště zkusím s tím citronem. Máme ještě jednoho kapra v mražáku, tak že by na nový rok?
To nééé!
Moje máma říká, že na Nový rok nesmí být ryba ani drůběž, prý aby štěstí neuplavalo ani neodletělo
Takže prasátko to jistí, nebo svíčková, ale tu jsem já dělala dneska, takže to vidím na nějakého vepříka.
Teo, ale na Silvestra si kapra upéct můžete, to se i dělává!
Slalomacka píše:Teodora píše:To nééé!
Dávám jenom do mlíka, ale příště zkusím s tím citronem. Máme ještě jednoho kapra v mražáku, tak že by na nový rok?Moje máma říká, že na Nový rok nesmí být ryba ani drůběž, prý aby štěstí neuplavalo ani neodletělo
Takže prasátko to jistí, nebo svíčková, ale tu jsem já dělala dneska, takže to vidím na nějakého vepříka.
Drůbež vím, ryba mě nenapadla, tak dík. ![]()
Pak jsem uvažovala nad tím zkysnutím a i kdyby, tak to vlastně nevadí, přece se nakládá maso do jogurtu neb podmáslí. ![]()