Kapr do mléka - jak dlouho?

1254
24.12.11 12:24

Kapr do mléka - jak dlouho?

Holky, na jak dlouho mám naložit kapra do mléka? :mrgreen: Chvilku, nebo i pár hodin? Vůbec nevím :think:

Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1089
24.12.11 12:31

Dávám ho tam večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
24.12.11 12:41

My ho take dali vecer, ale zkousime to poprve, takze uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
24.12.11 12:49

Ja jsem ho dala do mléka vcera vecer, předtím jeste osolila a zakapala citrónem. Rano jsem kapří podkovičky pootáčela a až si trochu oddechnu, tak ho obalím. Jinak klidně i na 2-3 hodiny ho můžeš naložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.12.11 12:52

My dáváme kapra do mléka na noc 22-23.12. A další noc zakapeme citrónem. Dnes jsem ho obalila a stala se super věc-přestala nám téct voda :zed: Naštěstí větší část nádobí mám umytou, ale i tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.12.11 12:56

Kapra dávám přes noc. Mám ho naloženého od včerejšího večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
24.12.11 22:16
Slalomacka píše:
Ja jsem ho dala do mléka vcera vecer, předtím jeste osolila a zakapala citrónem. Rano jsem kapří podkovičky pootáčela a až si trochu oddechnu, tak ho obalím. Jinak klidně i na 2-3 hodiny ho můžeš naložit.

Nezkysne to mlíko po tom citronu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
25.12.11 13:19

Ahojky, nevím, jestli to mléko zkyslo nebo ne, ale kapr nám pak moc chutnal :-) mléko se pak stejně vylije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
25.12.11 13:26
Slalomacka píše:
Ahojky, nevím, jestli to mléko zkyslo nebo ne, ale kapr nám pak moc chutnal :-) mléko se pak stejně vylije..
:palec: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
25.12.11 17:41

Jinak, já ty kapří podkovičky jenom tak zakapala, to né že by plavaly v citronu :lol: Spíš plavaly v mléku.
Sice je už po Štedrém dnu, ale snad tato diskuse někomu pomůže v budoucnu.
Já takto na Štedrý den ráno sháněla na emimi info o vánočce zadělávané v dom.pekárničce, smažení v troubě a i rybí polévce:lol: A našla jsem všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
25.12.11 21:19

Dávám jenom do mlíka, ale příště zkusím s tím citronem. Máme ještě jednoho kapra v mražáku, tak že by na nový rok? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.12.11 13:56
Teodora píše:
Slalomacka píše:
Nezkysne to mlíko po tom citronu?

Níkdy se mi to nestalo. Kapra jen tím citronem zakapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
26.12.11 18:00
Teodora píše:
Dávám jenom do mlíka, ale příště zkusím s tím citronem. Máme ještě jednoho kapra v mražáku, tak že by na nový rok? :lol:

To nééé! :lol: Moje máma říká, že na Nový rok nesmí být ryba ani drůběž, prý aby štěstí neuplavalo ani neodletělo :mrgreen: Takže prasátko to jistí, nebo svíčková, ale tu jsem já dělala dneska, takže to vidím na nějakého vepříka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
26.12.11 18:01

Teo, ale na Silvestra si kapra upéct můžete, to se i dělává!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
26.12.11 22:05
Slalomacka píše:
Teodora píše:
Dávám jenom do mlíka, ale příště zkusím s tím citronem. Máme ještě jednoho kapra v mražáku, tak že by na nový rok? :lol:
To nééé! :lol: Moje máma říká, že na Nový rok nesmí být ryba ani drůběž, prý aby štěstí neuplavalo ani neodletělo :mrgreen: Takže prasátko to jistí, nebo svíčková, ale tu jsem já dělala dneska, takže to vidím na nějakého vepříka.

Drůbež vím, ryba mě nenapadla, tak dík. :lol:
Pak jsem uvažovala nad tím zkysnutím a i kdyby, tak to vlastně nevadí, přece se nakládá maso do jogurtu neb podmáslí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí