kapří maso
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak ten anonymní Honza je můj manžel
Taky jsem mu říkala, že od roku, ale on mu to chtěl mermomocí dát ochutnat už dnes
No ale rok bude mít za 12 dní, tak snad to tak moc neva
Díky za odpověď, lacenko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bedham, na kojení.net jsem se dočetla, že sladkovodní ryby od jednoho roku, mořské až od dvou let. Vím, že hodně maminek připravuje dětem rybu pangasius (je fakt dobrá a bez kostí) a pak má dobré maso právě ten kapr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vnitřnosti
Ahoj holky, vy tu víte všechno, tak mi třeba poradíte ![]()
Kde v Brně koupím kapří vnitřnosti? Ideálně někde přímo v centru nebo v Líšni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka to by mě taky zajímalo, ptala jsem se tam kde mají prodej čerstvých ryb a prý uz jim je vozí kuchane. Tak chlap, jak jel přes Pohořelice, tak vzal na sádkách, prodávají vakuovane baleni. Jinak na vánoční polévku kupujeme živé a kuchame doma. Vím, ze je nějaká dobrá prodejna ryb v krpoli, ale nebyla jsem tam, mám to přes celé Brno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Videl jsem v Letmu ze prodavali vnitrnosti ale jestli byly kapri a jestli je Ji kazdy den nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V krpoli v Šopíku jsem byla loni, je to dost z ruky, proto se mi tam nechce. Ale budu muset.
V Letmu jsem se ptala a budou mít cca dva týdny před vánoci, ale zkusím ještĕ mrknout na jejich web.
Je to naprd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
včera jsem domů donesl kapra,tak se Vás chci zeptat,jestli máte zkušenost s tím,od kterého měsíce můžeme kapří maso dávat dítěti?Díky a s pozdravem Honza