Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
předěláváme holkám pokoj a sháním kapsáře za postele. Našla jsem pár hezkých, ale bohužel mají hrozně dlouhé dodací lhůty. Nemáte některá nějaký tip?
Díky Halka
Hihi, jeden tip bych měla - kup si látku a kapsář ušij
Není to nic složitého, vyjde tě to na „pár korun“ podle náročnosti, „dodací lhůta“ max týden, když se budeš courat a budeš mít kapsář přesně takovej, jakej si ty nebo tvoje holky přejete ![]()
Ahoj kapsáře mívají taky na www.aukro.cz - taky za pár korun, zálež jak je chceš velké. Dodací lhůta je podle data skončení aukce a zaplacení, a taky záleží jestli jsi registrovaná, když ne, tak se to protáhne (registrace trvá asi týden, než ti pošlou potvrzení). Já už tam pár věcí koupila a v pohodě. B
Taky na MMB spousta holek šije kapsáře. Můžeš si vybrat z nabízených vzorů látek a inspirovat se už ušitým kapsářem pro jinou maminku,,,, sama mám od jedné holčíny kapsář v pokojíčku. Cenu ani dodací lhůtu si už nepamatuju, ale vše je na domluvě. A.
Záleží kolik chceš investovat, krásné kapsáře mají na www.kapsare.cz. Viděla jsem je na vlastní oči na trhu. Kapsář od nich zatím nemáme jen krásný letní klobouček.
Doporučuji www.fondesign.cz, ale je pravda, že dodací lhůty mají šílený, je o ně velký zájem.
Nepřihlášená Sunnyside
Tak jsem nakonec zavolala do www.fondesign.cz. Mají sice napsané lhůty 2-3 měsíce, ale dohodla jsem se s pánem a dneska mi po měsíci dorazily krásné kapsáře. Takže vřele doporučuju.
Halka