Kapsáře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1762
17.7.08 01:03

Kapsáře

Ahoj holky,
předěláváme holkám pokoj a sháním kapsáře za postele. Našla jsem pár hezkých, ale bohužel mají hrozně dlouhé dodací lhůty. Nemáte některá nějaký tip?
Díky Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
17.7.08 07:36

Hihi, jeden tip bych měla - kup si látku a kapsář ušij :lol: Není to nic složitého, vyjde tě to na „pár korun“ podle náročnosti, „dodací lhůta“ max týden, když se budeš courat a budeš mít kapsář přesně takovej, jakej si ty nebo tvoje holky přejete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
17.7.08 07:48

kapsář

Ahoj kapsáře mívají taky na www.aukro.cz - taky za pár korun, zálež jak je chceš velké. Dodací lhůta je podle data skončení aukce a zaplacení, a taky záleží jestli jsi registrovaná, když ne, tak se to protáhne (registrace trvá asi týden, než ti pošlou potvrzení). Já už tam pár věcí koupila a v pohodě. B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
17.7.08 08:22

Taky na MMB spousta holek šije kapsáře. Můžeš si vybrat z nabízených vzorů látek a inspirovat se už ušitým kapsářem pro jinou maminku,,,, sama mám od jedné holčíny kapsář v pokojíčku. Cenu ani dodací lhůtu si už nepamatuju, ale vše je na domluvě. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
17.7.08 09:02

Záleží kolik chceš investovat, krásné kapsáře mají na www.kapsare.cz. Viděla jsem je na vlastní oči na trhu. Kapsář od nich zatím nemáme jen krásný letní klobouček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.7.08 10:07

Doporučuji www.fondesign.cz, ale je pravda, že dodací lhůty mají šílený, je o ně velký zájem.

Nepřihlášená Sunnyside

• Citovat
  • Upravit
1762
12.8.08 17:51

Tak jsem nakonec zavolala do www.fondesign.cz. Mají sice napsané lhůty 2-3 měsíce, ale dohodla jsem se s pánem a dneska mi po měsíci dorazily krásné kapsáře. Takže vřele doporučuju.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný