Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, prosím o radu. Asi týden mám novou sklokeramickou desku. A dneska, když jsem jí čistila, tak se mi oštípala, ta sklokeramika(černé sklo). Drhla jsem to příb. nožem obaleným v houbičce, úplně se to v jednom místě vyštípalo. Teď nevím, co s tím, ta deska jako by byla z papíru. Nevím, jak to zkusit reklamovat. Co myslíte má to vůbec smysl, když jsem si to teoreticky udělala sama? Vždy jsem měla sklokeramický sporák i s troubou, drhla tímto způsobem a nic. Moc mě to štve, protože stála 8000,–kč. nebo nevíte, zda existuje nějaká firma, která to jakoby vyplní nějakou hmotou, a popř. doplní ty bílá kolečka? Díky Katka.
Kačko, nějak to nechápu… To se ti vyštípalo to sklo? A když jsi to čistila nožem obaleným v houbičce, jak se ti mohlo přes to vyštípat? To bys přece musela tu hubku nožem přeříznout, ne? A pak i tak vyvinout značnou sílu, aby se ti to povedlo. Nemáš fotku?
Ahojky,
moje mamka desku v jednom místě jakoby vypálila, protože na ní nechtíc položila obráceně puklici a puklice měla samo umělohmotný úchyt.Deska je takto poničená už 6 let a stále drží…
Nicméně jestli ,máte pojištěnou domácnost,tak to lze uplatnit z ní a nebo zkusit štěstí v reklamaci …
Fotku neumím vložit, ale mohu dát odkaz na mail, tak to zkusím.
No právě, že to nechápu, byl to příborák, tak asi těmi zoubky a hubka se vůbec nepřeřízla, takže jsem to oštípala přes to, moc to nafotit nešlo, tak uvidím.Adresa je:
http://www.email.cz/getAttachment?…
No mně se tedy nezdá, že by to způsobil ten nůž
. Spíš mi to přijde jako vada materiálu. O noži bych pomlčela a šla bych desku reklamovat s tím, že se to projevilo po týdnu vaření.
Ahoj, tak já sice z nějakého důvodu nevidím fotku, ale rozhodně bych zkusila reklamovat, případně ať ti poradí, co s tim jako máš dělat a o noži se vůbec NEZMIŇUJ.( to by se jim fakt nelíbilo - ať už to nůž způsobil,či nikoliv)