Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj maminky, můžete mi, prosím, některá poradit, jestli můžu roční dcerce už uvařit kapustu s bramborem nebo je to moc těžké jídlo. Díky za rady. Michaela
Já jsem Sáruš koupila minulý týden mraženou růžičkovou kapustu, měla jí s bramborem, cuketou, masem a špetkou kořením ( bylinky ) bez soli z Albia…ty jo a mělas vidět, jak jí to jelo ![]()
Já jsem dělala kapustu s masem a bramborem už asi před dvěma měsíci a moc jí to chutnalo-vařím na dva dny a jeden den v pohodě a druhý den, brečela a pak se poblinkala a hodně prděla, takže možná to mohlo být i z toho. Každopádně jí to chutnalo a zkusila bych to, je zdravá ![]()
Kapusta je hodně nadýmavá, takže záleží na tvé volbě a na tom, jak se holčička vyrovnává s prdíkama.
Radka
Doporučuju podusit na másle s trochou drceného kmínu, bude to ňamka.
Bára
My jsme zkusili kapustové karbanátky s bramborem a dopadlo to výborně. Matýsek se po nich mohl utlouct. Ale je fakt, že ne každý kapustu dobře snáší, takže to chce nejspíš zkusit jen ochutnat a podle toho se zařídit dál.
Milli + Matyášek
maminky, tak přicházím z naší reakcí na kapustu, podusila jsem ji na másle s kmínem a pro jistotu potom raději rozmixovala, dcera snědla s velkou chutí velký talíř s bramborem a vůbec nic jí nebylo, zato já jsem měla problémy:)