Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Nemám čas se nudit, jsem minimálně 12 hodin na zahradě a makám. Kdyby nebylo karantény a chodila bych do práce, nevím kdy bych to stihla.
Nenudim se, mám doma dvě děti, jsme s manželem na HO, dva psy.
Nejhorší jsou cally s Japonci, mela jsem jet na sluzebky do Japonska, takže to smelime takto, což s rozdílem 7 hodin nic moc. ![]()
@e134 Třikrát týdně jezdím do práce, takže to na nudu není prostor.
Zbylé dny vařím, uklízím (ano, z nudy, už skoro není co…), čtu, píšu, dělám,,alkocesty po světě" a tak
.
Nejsem v karanténě. Chodím normálně do práce, k tomu supluje školu a školní jídelnu 3 dětem. Pokud se nudíš, velmi ráda tě zapřáhnu.
@e134 píše:
Ahoj, chci se zeptat co děláte v karanténě když se nudíte?
Pokud bych se nudila četla bych, cvičila, udělala si pořádek ve fotkách, skoukla filmy, seriály na které nemám čas.
Nevím, kde hledat nudu. Oba s manželem pracujeme. On je v práci celý den, já dopoledne v kanclu, pak jedu domů dát dětem oběd (po cestě ještě stihnu obchod) a odpoledne jedu HO. Někdy pracuji až do večera. Práce mám hodně. Doma dvě děti (1. a 2. stupeň), takže při HO ještě kontroluji a radím mladšímu dítěti.
1. vypni si internet.
2. ukliď
3. někomu pomož
4. začni třeba cvičit.
Ale přestaň tady spamovat produkty tvého omezeného a nudného mozku.
@Ijen píše:
Ja bych se taaak rada nudila, ale nemam na to cas.
A co to je ta nuda? To neznám, ráda bych to také zkusila, jenže nevím, kdy mám to nudění se stihnout. ![]()
@Enmamma tak moje nuda vypada tak, ze si lehnu na lehatko k vode se stosem rozectenych knih a do vecera se nezvednu. Mozna kvuli piti.
Misto toho litam do prace, pomahat k rodicum, doma ucim dite a obcas zkousim to druhe z maturitnich otazek, k tomu veskera domacnost a zvirata a v noci dodelavky do prace. Asi jako vetsina z nas.
Mám živou dceru, se kterou se nenudím. A taky každé ráno něco dobrého uvařím. Díváme se na televizi, na počítač, i když z Binga mi už hrabe.
![]()
KOlo, inline, zahrada, běhání, pěší výlety, přeházela jsem kompost, vykopali jsme 6 tun zeminy, rozvozila 4 tuny štěrku, 6 tun písku. S dětma tvoříme z keramické hlíny, betonu, trápili jme se s origami, stavíme puzzle, hrajem deskovky, čtu, čumim na filmy, drbám na miminu, chodím do práce, učím se s dětma. Víc jsem asi nestihla. ![]()