Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ne, střídám roušku s multifunkčním šátkem. Ten když vyperu, tak ho tahám z pračky téměř suchý… Tohle, co děláš ty, to je naprosto k prdu.
No tak to je prispevek roku.To si nemuzete rousku usit, udelat ze satku nebo koupit? Nyni uz je na kazdem rohu. Jste tedy pekny prase!
@Pantalaimon píše:
A kalhotky si pereš?
jako že by si je dala na čenich místo roušky, a tu mezitím vyprala?
![]()
@Marianna2 píše:
Ač Bureš avizoval že roušky rozveze tak nerozvezl a já tak musím nosit jednu nepranou látkovou roušku pořád už jsou na ní asi nalepené všechny možné viry je na tom někdo stejně?
U nás už dokonce v galanterii prodávají roušky za 30 kč…
A kalhotky taky nepereš? ![]()
Maminky okolo me nabizeji usite zdarma, v obchode vcera meli krasne latkove za 50 Kc a v lekarne jednorazove.To jste tak neschopna si jich par opatrit nebo to ma byt hloupa provokace?
@Marianna2 píše:
Ač Bureš avizoval že roušky rozveze tak nerozvezl a já tak musím nosit jednu nepranou látkovou roušku pořád už jsou na ní asi nalepené všechny možné viry je na tom někdo stejně?
A kdo je Bureš? ![]()
@1mila2 píše:
A kdo je Bureš?
Příspěvek upraven 08.04.20 v 09:22
@Marianna2 píše:
Bureš nemůže za to, že jsi prase. Vypere ti to pračka. Stačí zmáčknout čudlík. Nebo vyvařit a vyžehlit. Mám jich hodně na střídání, nejsem líná šít.