Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Leo44 a děláš to i strmá kalhotkama?
i když to je pak jak sucháč
![]()
@Marianna2 píše:
Ja musím šetřit nemám peníze na další roušku máme na účtu jen 2.5 a to dám za inv byt až Alena zruší daň z nabytí, dneska jsem se do roušky omylem vysmkala ale muž mi ji nedoporučuje prát protože jedno vyprání stojí 10 Kč
Přesně.
A to jsme nezminily zenska prava! Nevyperem!
@Leo44 píše:
Buď v klidu mám asi 5 rousek a nosím je na střídačku a taky jsem je zatím neprala.pak je hodím do pračky… vzduchem se nenakazis
spíš kapenkama které vypoustime při kaslani, kychani atd anebo když na něco sáhne a pak si sahnes do oka atd. Rozhodně se nenakazis tím že budeš dýchat, to bys doma nesměla ani větrat:D a když tu roušku necháš 2 dny být tak většina viru zdechne. A nejdéle se koronac drží na plastu a kovu u zbytku produktů je do druhého dne mrtvý;-)
Příště aby jsi tu neměla tyto rejpalky tak si otevři internet a něco si o tom nacti. Tady tě spíš zhejtuji než abys našla odpověď. Tak a teď vy co hejtujete podte do mně
Jezismarja, ty to musis hned vyplacnout ![]()
Náhodou! konečně po dlouhé době vtipný troll, to se musí ocenit! ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Přesně.A to jsme nezminily zenska prava! Nevyperem!
Hele, ale tu rousku nakonec muzes druhy den pouzit jako kalhotky bikinoveho strihu. Snurky uvazes na bocich a kolik parady to jeste doma nadela, nez ji hodis do pracky. Vzpomnela jsem si na Parala a jeho zivotnost hoveziho masa v ceskych hospodach den po dni (1. den biftek, 7. den prodano jako jatrova ryze do polevky). Rouska na neco podobneho aspiruje.
@ontarova.stara píše:
Hele, ale tu rousku nakonec muzes druhy den pouzit jako kalhotky bikinoveho strihu. Snurky uvazes na bocich a kolik parady to jeste doma nadela, nez ji hodis do pracky. Vzpomnela jsem si na Parala a jeho zivotnost hoveziho masa v ceskych hospodach den po dni (1. den biftek, 7. den prodano jako jatrova ryze do polevky). Rouska na neco podobneho aspiruje.
Videla jsem i uvaz jako bikini podprdu
a jestli je povoleno vycpani kapesnikama, tak to bude modni hit
@PaníKadrnožková píše:
Přesně.A to jsme nezminily zenska prava! Nevyperem!
A to je slovo do pranice! Obávám se však, že by značná část chlapů skončila jako zakladatelka a to na obou svých koncích…
@Kfětoslava píše:se někdo probral z několikaletého kómatu?Příspěvek upraven 08.04.20 v 09:22
@Marianna2 píše:
Ja musím šetřit nemám peníze na další roušku máme na účtu jen 2.5 a to dám za inv byt až Alena zruší daň z nabytí, dneska jsem se do roušky omylem vysmkala ale muž mi ji nedoporučuje prát protože jedno vyprání stojí 10 Kč
Manžel má pravdu, musí se šetřit
Myslím, že to takhle vydržíš až do doby, než se rozšky zrušej, pak si jí můžeš jako vzpomínku vystavit na noční stolek, a nebo třeba dekoraci na jídelní stůl ![]()
@Marianna2 píše:
Tak to si s ní už rovnou i vytři p..del, ať to máš už komplet. A ručím ti za to, že kamkoliv v ní přijdeš, budeš mít automaticky všude přednost, a dost možná, nebudeš mít v supermarketu ani komu zaplatit, takže hodně ušetříte.. ![]()
@debra.morgan píše:
Náhodou! konečně po dlouhé době vtipný troll, to se musí ocenit!
Lepší než ta ubohá matka bez plen co má víc nicků.
@ontarova.stara píše:
a caj bys z toho luhovat nechtela ![]()
Tak zase jestli nepereš ani ostatní prádlo, tak roušku skoro nepotřebuješ - lidí k tobě na víc jak dva metry nepřijdou.
@boball píše:
Jejda, tak jí otoč těma nudlema ven a budeš mít od sebe rozestup určitě dva metry, to ti zaručuji
Já to tak dělám… Šušně za dva dny oschnou, odrolí se a rouška je zas skoro jako nová…
![]()