Roušku neperu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2932
8.4.20 10:18

@Leo44 a děláš to i strmá kalhotkama? :think: i když to je pak jak sucháč :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
8.4.20 10:18
@Marianna2 píše:
Ja musím šetřit nemám peníze na další roušku máme na účtu jen 2.5 a to dám za inv byt až Alena zruší daň z nabytí, dneska jsem se do roušky omylem vysmkala ale muž mi ji nedoporučuje prát protože jedno vyprání stojí 10 Kč

Přesně.

A to jsme nezminily zenska prava! Nevyperem!

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
8.4.20 10:20
@Leo44 píše:
Buď v klidu mám asi 5 rousek a nosím je na střídačku a taky jsem je zatím neprala. :D pak je hodím do pračky… vzduchem se nenakazis ;-) spíš kapenkama které vypoustime při kaslani, kychani atd anebo když na něco sáhne a pak si sahnes do oka atd. Rozhodně se nenakazis tím že budeš dýchat, to bys doma nesměla ani větrat:D a když tu roušku necháš 2 dny být tak většina viru zdechne. A nejdéle se koronac drží na plastu a kovu u zbytku produktů je do druhého dne mrtvý;-)
Příště aby jsi tu neměla tyto rejpalky tak si otevři internet a něco si o tom nacti. Tady tě spíš zhejtuji než abys našla odpověď. Tak a teď vy co hejtujete podte do mně ;-)

Jezismarja, ty to musis hned vyplacnout :roll:

• Citovat
  • Upravit
24986
8.4.20 10:21

Náhodou! konečně po dlouhé době vtipný troll, to se musí ocenit! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
8.4.20 10:22
@PaníKadrnožková píše:
Přesně.A to jsme nezminily zenska prava! Nevyperem!

Hele, ale tu rousku nakonec muzes druhy den pouzit jako kalhotky bikinoveho strihu. Snurky uvazes na bocich a kolik parady to jeste doma nadela, nez ji hodis do pracky. Vzpomnela jsem si na Parala a jeho zivotnost hoveziho masa v ceskych hospodach den po dni (1. den biftek, 7. den prodano jako jatrova ryze do polevky). Rouska na neco podobneho aspiruje.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
8.4.20 10:33
@ontarova.stara píše:
Hele, ale tu rousku nakonec muzes druhy den pouzit jako kalhotky bikinoveho strihu. Snurky uvazes na bocich a kolik parady to jeste doma nadela, nez ji hodis do pracky. Vzpomnela jsem si na Parala a jeho zivotnost hoveziho masa v ceskych hospodach den po dni (1. den biftek, 7. den prodano jako jatrova ryze do polevky). Rouska na neco podobneho aspiruje.

Videla jsem i uvaz jako bikini podprdu :palec: a jestli je povoleno vycpani kapesnikama, tak to bude modni hit

• Citovat
  • Upravit
1695
8.4.20 10:39
@PaníKadrnožková píše:
Přesně.A to jsme nezminily zenska prava! Nevyperem!

A to je slovo do pranice! Obávám se však, že by značná část chlapů skončila jako zakladatelka a to na obou svých koncích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43451
8.4.20 10:46
@Kfětoslava píše: :mrgreen: se někdo probral z několikaletého kómatu?Příspěvek upraven 08.04.20 v 09:22
:mrgreen: stopro :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35170
8.4.20 10:55
@Marianna2 píše:
Ja musím šetřit nemám peníze na další roušku máme na účtu jen 2.5 a to dám za inv byt až Alena zruší daň z nabytí, dneska jsem se do roušky omylem vysmkala ale muž mi ji nedoporučuje prát protože jedno vyprání stojí 10 Kč

Manžel má pravdu, musí se šetřit :palec: Myslím, že to takhle vydržíš až do doby, než se rozšky zrušej, pak si jí můžeš jako vzpomínku vystavit na noční stolek, a nebo třeba dekoraci na jídelní stůl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
8.4.20 10:56
@Marianna2 píše:

Tak to si s ní už rovnou i vytři p..del, ať to máš už komplet. A ručím ti za to, že kamkoliv v ní přijdeš, budeš mít automaticky všude přednost, a dost možná, nebudeš mít v supermarketu ani komu zaplatit, takže hodně ušetříte.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.4.20 12:50
@Pavlička píše:
Troll :cert: :cert: :cert:

Ho.vno troll, pi.ca to je :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9243
8.4.20 12:53
@debra.morgan píše:
Náhodou! konečně po dlouhé době vtipný troll, to se musí ocenit! :dance:

Lepší než ta ubohá matka bez plen co má víc nicků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66866
8.4.20 13:14
@ontarova.stara píše:

a caj bys z toho luhovat nechtela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
8.4.20 13:23

Tak zase jestli nepereš ani ostatní prádlo, tak roušku skoro nepotřebuješ - lidí k tobě na víc jak dva metry nepřijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
8.4.20 13:27
@boball píše:
Jejda, tak jí otoč těma nudlema ven a budeš mít od sebe rozestup určitě dva metry, to ti zaručuji :mrgreen:

Já to tak dělám… Šušně za dva dny oschnou, odrolí se a rouška je zas skoro jako nová… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí