Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
No, a až nám dojdou prachy, tak ji můžeš za menší poplatek půjčovat, ať si taky můžeme nakoupit bez placení. A po skončení karantény bys ji mohla věnovat naší milé vládě za to, jakou nám v době karantény zabezpečili zábavu, abychom se náhodou nenudili. ![]()
@Marianna2 píše:
Ač Bureš avizoval že roušky rozveze tak nerozvezl a já tak musím nosit jednu nepranou látkovou roušku pořád už jsou na ní asi nalepené všechny možné viry je na tom někdo stejně?
to jsi zvyklá, že dostaneš všechno pod nos? poskládej šátek, přidej gumičku a máš roušku…jo a čím víc poskládáš, tím budeš mít víc ![]()
Já napsal Andrejovi a on mi roušky dovezl ke mě domů… A k tomu ještě v termosce pečené netopýre s česnakovou tresťou a haluškami…
![]()
Moje řeč chovám se ekologicky šetřím přírodu ostatní vypouští do okolí špinavou vodu z praček já jen roušku otrepu a zivot jde dál
@bse.pedro
@Marianna2 píše:
Ja musím šetřit nemám peníze na další roušku máme na účtu jen 2.5 a to dám za inv byt až Alena zruší daň z nabytí, dneska jsem se do roušky omylem vysmkala ale muž mi ji nedoporučuje prát protože jedno vyprání stojí 10 Kč
A když ji po tom vysmrkání i zevnitř olížeš, tak ušetříš další peníze za jídlo.
![]()
PS: Komu se navalilo? ![]()
@ontarova.stara píše:
Hele, ale tu rousku nakonec muzes druhy den pouzit jako kalhotky bikinoveho strihu. Snurky uvazes na bocich a kolik parady to jeste doma nadela, nez ji hodis do pracky.
Myslíš něco takového: https://www.blesk.cz/…m-chybi.html ? ![]()
@bse.pedro píše:
Já napsal Andrejovi a on mi roušky dovezl ke mě domů… A k tomu ještě v termosce pečené netopýre s česnakovou tresťou a haluškami…![]()
A tys mu za to udělal polívku z kostí, ne? ![]()
@vokishka píše:
A tys mu za to udělal polívku z kostí, ne?
Pozval som ho na týžděnný pobyt na salaši od druhého pátka po koronavire… ![]()
@bse.pedro píše:
Já napsal Andrejovi a on mi roušky dovezl ke mě domů… A k tomu ještě v termosce pečené netopýre s česnakovou tresťou a haluškami…![]()
Ano, typické národní slovenské jídlo… ![]()
@bse.pedro píše:
Já to tak dělám… Šušně za dva dny oschnou, odrolí se a rouška je zas skoro jako nová…![]()
Správně, činíš, já to jak hloupá peru a pak si můžu nos udrbat jak po vyprání rouška kouše a to i když jí vyžehlím ![]()
Dnes mám výročí 10 den bez vyprání doufám že se mi podaří atakovat magickou hranici 100 dnů
@Marianna2 píše:
Dnes mám výročí 10 den bez vyprání doufám že se mi podaří atakovat magickou hranici 100 dnů
To dáš.
To budeš mít místo očkování. ![]()
@Marianna2 píše:
A dalším objektem rekordů budou kalhotky? Ty dokonce budeš moci i výhodně prodat a to tím lépe, čím delší rekord nošení v nich uděláš! ![]()
@jege píše:
A když ji po tom vysmrkání i zevnitř olížeš, tak ušetříš další peníze za jídlo.![]()
PS: Komu se navalilo?
Mně, twl, já Tě zabiju…
![]()
@sirikit píše:
Mně, twl, já Tě zabiju…![]()
No konečně někdo ocenil můj vysoceinteligentní humor!
![]()