Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@1mila2 píše:
Jo aha, to jsem moc nesledovala, tuhle kauzujsem vygooglila Burese, vrchniho soudce
nemuzete tu mluvit jasne? Pak jsou v tom zmatky
Omlouvam se za neznalost
znam Babiše a ted Bureše, vrchniho soudce
a pak je teda Babiš = Bures STB
To nevadí, díky E-mimi jsi zase o něco chytřejší… ![]()
Ja musím šetřit nemám peníze na další roušku máme na účtu jen 2.5 a to dám za inv byt až Alena zruší daň z nabytí, dneska jsem se do roušky omylem vysmkala ale muž mi ji nedoporučuje prát protože jedno vyprání stojí 10 Kč
@jannina1 píše:
Maminky okolo me nabizeji usite zdarma, v obchode vcera meli krasne latkove za 50 Kc a v lekarne jednorazove.To jste tak neschopna si jich par opatrit nebo to ma byt hloupa provokace?
Prosim o info, kde v lekarne maji jednorazove? Ja v pondeli to zkousela v nemocnici na Bulovce v jejich nemocnicni lekarne a tam nemeli…uz me to nebavi vyvaret…
@Marianna2 píše:
Ja musím šetřit nemám peníze na další roušku máme na účtu jen 2.5 a to dám za inv byt až Alena zruší daň z nabytí, dneska jsem se do roušky omylem vysmkala ale muž mi ji nedoporučuje prát protože jedno vyprání stojí 10 Kč
@Marianna2 píše:
Jejda, tak jí otoč těma nudlema ven a budeš mít od sebe rozestup určitě dva metry, to ti zaručuji ![]()
@Marianna2 píše:
Myslím, že na tohle ani Korona nepoleze, bych se nebála… ![]()
Protože tohle neviděla ani v Číně na tržišti mezi netopýry… ![]()
@Marianna2 Ne, nejsem prase. takže roušky mám 3 na střídání. Přepereme v ruce a vyvaříme, případně hodíme do pračky k ručníkům a vypereme na 90 s antibakteriálním gelem na praní.
@Marianna2 píše:
Ač Bureš avizoval že roušky rozveze tak nerozvezl a já tak musím nosit jednu nepranou látkovou roušku pořád už jsou na ní asi nalepené všechny možné viry je na tom někdo stejně?
Nechápu, že v dnešní době člověk věří slibům ostatních a nezařídí se sám ![]()
Si myslíš že když ji nevyperes tak se ti obalí natolik že tim už nic neprojde?
Vlastne si docela pobavila ![]()
@free333 píše:
Jinak myslím, že to je Koronotroll…
Koronokontrolor.
Dělá si statistiku, kdo další taky nepere.
![]()
Buď v klidu mám asi 5 rousek a nosím je na střídačku a taky jsem je zatím neprala.
pak je hodím do pračky… vzduchem se nenakazis
spíš kapenkama které vypoustime při kaslani, kychani atd anebo když na něco sáhne a pak si sahnes do oka atd. Rozhodně se nenakazis tím že budeš dýchat, to bys doma nesměla ani větrat:D a když tu roušku necháš 2 dny být tak většina viru zdechne. A nejdéle se koronac drží na plastu a kovu u zbytku produktů je do druhého dne mrtvý;-)
Příště aby jsi tu neměla tyto rejpalky tak si otevři internet a něco si o tom nacti. Tady tě spíš zhejtuji než abys našla odpověď. Tak a teď vy co hejtujete podte do mně ![]()
@lachtanice86 píše:
@Marianna2 píše:
@1mila2 bože…Bureš je STB jméno Babiše