Roušku neperu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pavlička
8.4.20 09:32

@1mila2 bože…Bureš je STB jméno Babiše

• Citovat
  • Upravit
40789
8.4.20 09:34
@1mila2 píše:
Jo aha, to jsem moc nesledovala, tuhle kauzu :roll: jsem vygooglila Burese, vrchniho soudce :lol: nemuzete tu mluvit jasne? Pak jsou v tom zmatky :lol:Omlouvam se za neznalost :lol: znam Babiše a ted Bureše, vrchniho soudce :lol: a pak je teda Babiš = Bures STB :lol:

To nevadí, díky E-mimi jsi zase o něco chytřejší… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marianna2
8.4.20 09:37

Ja musím šetřit nemám peníze na další roušku máme na účtu jen 2.5 a to dám za inv byt až Alena zruší daň z nabytí, dneska jsem se do roušky omylem vysmkala ale muž mi ji nedoporučuje prát protože jedno vyprání stojí 10 Kč

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.4.20 09:38
@jannina1 píše:
Maminky okolo me nabizeji usite zdarma, v obchode vcera meli krasne latkove za 50 Kc a v lekarne jednorazove.To jste tak neschopna si jich par opatrit nebo to ma byt hloupa provokace?

Prosim o info, kde v lekarne maji jednorazove? Ja v pondeli to zkousela v nemocnici na Bulovce v jejich nemocnicni lekarne a tam nemeli…uz me to nebavi vyvaret…

• Citovat
  • Upravit
9243
8.4.20 09:39
@Marianna2 píše:
Ja musím šetřit nemám peníze na další roušku máme na účtu jen 2.5 a to dám za inv byt až Alena zruší daň z nabytí, dneska jsem se do roušky omylem vysmkala ale muž mi ji nedoporučuje prát protože jedno vyprání stojí 10 Kč
:D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15132
8.4.20 09:40
@Marianna2 píše:

Jejda, tak jí otoč těma nudlema ven a budeš mít od sebe rozestup určitě dva metry, to ti zaručuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40789
8.4.20 09:42
@Marianna2 píše:

Myslím, že na tohle ani Korona nepoleze, bych se nebála… :P

Protože tohle neviděla ani v Číně na tržišti mezi netopýry… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33229
8.4.20 09:42

@Marianna2 Ne, nejsem prase. takže roušky mám 3 na střídání. Přepereme v ruce a vyvaříme, případně hodíme do pračky k ručníkům a vypereme na 90 s antibakteriálním gelem na praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.4.20 09:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
8.4.20 09:52
@Marianna2 píše:
Ač Bureš avizoval že roušky rozveze tak nerozvezl a já tak musím nosit jednu nepranou látkovou roušku pořád už jsou na ní asi nalepené všechny možné viry je na tom někdo stejně?

Nechápu, že v dnešní době člověk věří slibům ostatních a nezařídí se sám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
8.4.20 10:01

Si myslíš že když ji nevyperes tak se ti obalí natolik že tim už nic neprojde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
8.4.20 10:04
@Marianna2 píše:

Vlastne si docela pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77938
8.4.20 10:07
@free333 píše:
Jinak myslím, že to je Koronotroll… :D

Koronokontrolor.
Dělá si statistiku, kdo další taky nepere. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
8.4.20 10:08

Buď v klidu mám asi 5 rousek a nosím je na střídačku a taky jsem je zatím neprala. :D pak je hodím do pračky… vzduchem se nenakazis ;-) spíš kapenkama které vypoustime při kaslani, kychani atd anebo když na něco sáhne a pak si sahnes do oka atd. Rozhodně se nenakazis tím že budeš dýchat, to bys doma nesměla ani větrat:D a když tu roušku necháš 2 dny být tak většina viru zdechne. A nejdéle se koronac drží na plastu a kovu u zbytku produktů je do druhého dne mrtvý;-)
Příště aby jsi tu neměla tyto rejpalky tak si otevři internet a něco si o tom nacti. Tady tě spíš zhejtuji než abys našla odpověď. Tak a teď vy co hejtujete podte do mně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77938
8.4.20 10:10
@lachtanice86 píše:
@Marianna2 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+