Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Koukni na ministerstvo zahraničí, tam se píše, te od 10. cervence karanténa pro čechy není
Myslím, že to zrušili a když jsem si to teď narychlo hodila do Googlu, tak to má na webu i velvyslanectví.
Velká Británie
Od 10. července mohou Češi přijet do Velké Británie bez následné nucené izolace. Při příjezdu musí však stále poskytnout informace o tom, kam cestují a své kontakty.
Během pobytu je nutné dodržovat všechna nařízení, která vláda vydala v souvislosti s opatřeními proti covidu-19.
Viz semafor na seznamu
Karanténa je myslím zrušena, ale i tak bych si to hlídala, tím jak to teď roste, tak se to u některých států znova zavádí
Jj, karantena zrusena. Zatim. Pribal si jen rousky, od pristiho patku je musis mit v obchodech.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli tu má někdo zkušenosti s cestovaním v dobe karanteny.
Chtěla jsem jet na dovolenou k rodině do Anglie ale bohužel před měsícem tam ještě byla karantena, nevíte někdo jak je to teď? Jestli že budu moci bez problémů odcestovat a nebo je to tam pořád tak že budu muset do 14ti denní karanteny? Nikde se nemůžu dočíst nebo vyhledat jak je to tam teď.. A bohužel zprávy jsem neviděla docela dlouho. Děkuji moc za rady