Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Jo odložila, nedá sev tom dýchat. Ať nemocný lidi radši nelezou ven a je to.
Ano, odlozili jsme. Ale zas je budeme muset vytahnout. Ze se chystame do Prahy. Tam bude nutne vyuzivat denne MHD.
Proč anonym??
jinak odložila, ale budu jí nosit tam kde bude velká koncentrace lidí
Odložila a většina lidí v mém městě také, ale občas někoho s rouškou potkám.
Odložila jsem. Sem tam někoho s rouškou potkám, většinou starší lidi. Mají ji na puse. Tak to je asi ochrání
![]()
Odlozila jsem, krom obchodu sem rousku odlozila uz davno predtim, prvniho uz uplne a s velkym nadšením. Ty rousky stejne nikoho nezachrání.
Jasně že odložila i všichni v mém okolí. Stejně nevěřím, že kus hadru opravdu reálně dokáže ochránit. Navíc fakt věříte, že všichni poctivě je po použití perou? Nebo je spíš pohodí na stůl, na který si položí rohlík a ten pak s klidem sní. A roušku si vesele druhý den vezmou zase.
Odložila, ale nosím v kabelce, kdyby někde bylo potřeba nasadit
@Quinn7 píše:
Jasně že odložila i všichni v mém okolí. Stejně nevěřím, že kus hadru opravdu reálně dokáže ochránit. Navíc fakt věříte, že všichni poctivě je po použití perou? Nebo je spíš pohodí na stůl, na který si položí rohlík a ten pak s klidem sní. A roušku si vesele druhý den vezmou zase.
Upřímně, je mi fuk, jak s ni doma zachazi, pokud ji pri kontaktu se mnou maji nasazenou, tak me pred jejich prskanci ochrani a oni at si tam sve bacily klidne pestuji.
V Nemecku nosime v obchodech a MHD stale dal a nevadi mi to. Asi jeste dlouho budeme, nechystaji se to zrusit. V Cesku jsem se ted bez rousky a udrzovani rozestupu citila blbe.
My bohužel ne, musíme ji nosit dál. Koukala jsem, že i v Ostravě ji někteří v MHD stále nosí.
Od 1.7. nejsou u nás povinné roušky a jak to máte vy? Odložili jste roušky a nebo používáte ochranné pomůcky dál? A co lidé ve vašem okolí? Přiznám se že u nás ve městě je tak 98% odložilo i vzhledem k nově nakaženým, což mě zarazilo že to tak lidi podceňují a nečekala jsem to.