Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Roušky se nosí v nemocnicích a sociálních zařízeních. Pokud bylo ušní v nemocnici, je logické, že všichni roušky měli…
@Kriss Tina píše:
Jen v nemocnici, u soukromnika ne.
@Janli píše:
Roušky se nosí v nemocnicích a sociálních zařízeních. Pokud bylo ušní v nemocnici, je logické, že všichni roušky měli…
Odkud máte to info? Neco ofiko? podle mě jediné ofiko inf z ministerstva je zdravotnická a sociální zařízení. Nic o nemocnicích ano soukromníkách tam není.
@Kriss Tina píše:
V každém zdravotnickém zařízení se nosí… Nejen i u doktora, ale i třeba na reghabilitaci.
@Bábrdl píše:
V každém zdravotnickém zařízení se nosí… Nejen i u doktora, ale i třeba na reghabilitaci.
NO tak evidentně nenosí. By se měly nosit…
@Lama Lama https://ct24.ceskatelevize.cz/…ech-duchodcu
Aspoň sem z toho teda pochopila, ze to na ty male soukromé ordinace uz neplatí
každopádně byla sem u zubaře a nikdo rousky nemel, byla jsem u detske a nikdo rousky nemel… ![]()
@Kriss Tina píše:
A co v soukromé nemocnici
![]()
V zdravotnických zařízeních by se nosit měly; já dnes byla s dcerami v soukromé oční ordinaci a měly jsme, volali nám, ať si vezmeme. Tkz bych si vzala a ne/nasadila dle instrukcí na místě.
@Bábrdl ja se docetla ze ve zdravotnickych luzkovych zarizenich, z toho by mi vyplynulo, ze na ambulancich ne, ale jsem z toho jelen prave.
Jo a po manželovi chtěli nasadit roušku i v lékárně. Před týdnem…
Tady je ofiko lestro z ministerstva
https://koronavirus.mzcr.cz/…1n%C3%AD.pdf
mi to někdo sim přežvejkejte, já na to nemám
No v MSK se nosí zatím všude, teda aspoň co já jsem viděla. Na gynekologii, zubař, obvodní doktor a dokonce i na chirurgii. Takže se divím, že si viděla opak.
Nemuzu to nikde dohledat.. nosi se ted v doktoru rousky? Byla jsem na gynde, tam ji nikdo nemel. Mamka byla u zubare, tam taky v cekarne ne, pak byla na usnim a tam vsichni.. nebydlime v okrese karvina nebo frydek, ale je to moravskoslezsky kraj.