Roušky u doktora?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81480
14.7.20 15:05
@Gorlami píše:
Jo a po manželovi chtěli nasadit roušku i v lékárně. Před týdnem…

no tak každej si může stanovit pravidla jaká chce, když je to soukromé zařízení. Třeba že se musí před vstupem přezout a vysprchovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.7.20 15:18

Možná jak kde :nevim: Já nosím ve zdravotnických zařízeních ( případně dcerka taky ) a býváme většinou samy :think: Teď jsem třebas byla s miminkem na kyčlích a jediný, kdo tam z těch všech měl roušku jsme byly my s dcerou a pan Dr se sestřičkou. Ani v lékárně ji nikdo neměl. Naopak na nás čuměli jak… :lol:

• Citovat
  • Upravit
353
14.7.20 15:22

Přítel byl u zubaře a roušku měl doktor i sestra, to samé ségra u dětského. Já jdu zítra taky s malou a roušku si beru. A to bydlíme v okrese s jednotkami prokázáných nakažených. A minulý týden měly i všechny prodávající v lékárně, tenhle už tedy ne. Čert aby se v tom vyznal. Já mám rači jednu pořád v autě i v kabelce. Stejně budou za chvíli zase povinný všude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.7.20 15:28
@Lama Lama píše:
no tak každej si může stanovit pravidla jaká chce, když je to soukromé zařízení. Třeba že se musí před vstupem přezout a vysprchovat. :nevim:

Ve všech lékárnách se nosí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
14.7.20 15:36
@Bábrdl píše:

V naší ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
14.7.20 15:56
@Bábrdl píše:

U nas v lekarne nikdo rousky nenosi, chodím denne kolem 3 lekaren a nema rousky ani personal ani zakaznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
14.7.20 16:11

Byla jsem během týdne ve dvou různých lékárnách a neměl nikdo ani v jedné (včetně personálu). Dokonce jsem se ptala, jestli je ještě povinnost a říkali mi, že ne, že jen v lůžkových zařízeních.

No a dnes jsem byla na očkování u obvoďáka a dr i sestra měli, že se ještě musí…

Takže taky nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.7.20 16:13

Fakt se nemusí. V lékárnách. Od 4.7, upravili to.

https://www.lekarnici.cz/…/CORONAVIRUS-(1)/OD-1-7-DO-LEKAREN-I-OSTATNICH-ZDRAVOTNICKYCH-ZAR. aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
14.7.20 16:14
@Bábrdl píše:

U nas taky ne a co jsem se nahodne stavovala v jine na druhem konci republiky, tak tam taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.7.20 16:17
@j.a.n.i1 píše:
U nas taky ne a co jsem se nahodne stavovala v jine na druhem konci republiky, tak tam taky ne.

Podle rozvolňování od 1.7. museli, ale změnili to 4.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
14.7.20 16:26
@Bábrdl píše:
Podle rozvolňování od 1.7. museli, ale změnili to 4.7.

Tak to na to slusne receno kakali, neb jsem tam byla 1.7…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.7.20 16:48

Byla jsem včera na poliklinice, teď sedím u soukromníka u zubaře a roušky ani tam ani tady nejsou.
Pravda, mám ji v batohu a včera i dnes jsem číhala, co ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
14.7.20 20:20
@Anonymní píše:
@Bábrdl ja se docetla ze ve zdravotnickych luzkovych zarizenich, z toho by mi vyplynulo, ze na ambulancich ne, ale jsem z toho jelen prave.

pracuji ve velké fakultní nemocnici a poslední info z minulého týdne - na lůžkových odděleních ano, v ambulantní části a společných prostorách ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí