Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinými slovy se ptáš, jestli je šance, že se k tobě vrátí? Já tedy nevím, co to znamená, že se rozešel kvůli kariéře, to může být jak to, že ho převeleli na pobočku do Kanady a on tu šanci nechce promarnit, nebo že hodlá být od nevidím do nevidím v kanclu
no vlastně ono to je jedno, myslím, že kdyby mu na tobě záleželo a miloval tě, že by si nohy ubehal, aby to fungovalo. Takže jasně, časem třeba změní názor a bude chtít být ve vztahu, ale odhaduji, že asi ne s tebou ![]()
Je mi to líto. Ono je jedno, jaký důvod uvedl, znamená to jeno jedno, že tě neměl/nemá dost rád.
Drž se.
@mp25 píše: Více
Já vím, že je to ted hrozně těžký a smutný období, ale časem přijde někdo, kdo tě bude mít rád tak, že si ty nohy pro tebe ušoupe. Bude zase líp
@Teik310 píše: Více
no kez by… spis mi prijde, ze vzdy ja jsem vzdy pro ty ostatni a ted uz jsem si myslela, ze to je clovek, ktery mne ma opravdu rad… ![]()
Podle mě tě jenom chtěl šetřit. Kdyby to s Tebou myslel vážně, tak s Tebou bude. Maximálně jenom s tím že třeba nebudete mít na sebe tolik času, ale kvůli kariéře se nemusí lidi rozcházet. Počkej si na někoho kdo o Tebe bude opravdu stát. ![]()
Tak mě takhle odpálil muž manželství.. jo teď je jiná doba a někdo má ty priority hozené jinde ![]()
Vztahy jsou obvykle docela zabijaky kariery. Sezerou dost casu a energie. Takze ja mu celkem rozumim. Zaroven te zrejme nijak zvlast nemiloval.
Ne, takové jednání jsem naštěstí s nikým nezažila…
Ale podle mě, to znamená jen určité sobectví a sebestřednost ze strany partnera. ![]()
Nic víc, nic míň…
@Afrikana píše: Více
Možná…
Ale, především jde o to, co je pro něj jeho prioritou… ![]()
Pokud mu jde hlavně o kariéru, tak si má rozmyslet, jestli se pouštět do nějakého „hlubšího“ partnerského vztahu. ![]()
Mohl si třeba najít jen nějakou slečnu na relax a zábavu nebo kámošku s výhodami…
![]()
Dlouho ne, 2 mesice… ale i tak to strasne boli, byli jsme predtim i nekolik let dobri pratele… o to vic jsem si myslela, ze to mysli vazne
Ahoj, zajímaly by mne vaše názory. Můj, nyní již bývalý přítel, 30, se se mnou rozešel jen s tím, že chce dělat kariéru. Vím, že v tom není žádná jiná, opravdu kariéra. Z mého hlediska to není úplně normální, ale on chce mít prostě jen čas na kariéru a neztrácet čas vztahem. Zažila jste to některá z vás a pokud ano, změnilo se něco časem? Díky za názory!