Nevidím jí do hlavy

5
11.9.24 19:45

Nevidím jí do hlavy

Zdravím,

jdu se zeptat sem, určitě tu bude plno zkušených, chytrých žen/holek, co poradí :)

Žiju s přítelkyní 7 let, máme 3letou dceru. Poslední 2 roky mi přijde, že žijeme spíše každý po svém, jen vše co se týká dcerky, je společné.
V domácnosti dbám o úklid a chod poslední dobou jen já, dokonce i vařím, nebo se spíše pokouším, většinou ale zvítězí jídlo z restaurace, což dost leze do peněz,, ale budiž.
Mě když něco vadí, řeknu to rovnou, což jsem několikrát řekl přítelkyni, že bychom to měli dělat vše spolu, dělit se a pomáhat si… Vždy se nafoukne a zbytek dne spolu nemluvíme. Po sexuální stránce, je to také bída…
Ale teď k věci. Před 6ti lety jsem na necelé rok změnil zaměstnání, kde spolu se mnou nastoupila jedna slečna. Hned jsme si rozuměli, pomáhali si v zaškolení a prostě fajn holka. Vždy byla nějaká společná řeč a dokonce má i stejně praštěný humor jako já..
Po necelé roku jsem zase měnil zaměstnání ( důvod ´lepší peníze na jiném fleku - nejsem žádný lempl :D ) a se slečnou jsem stále v kontaktu. Akorát až od tohoto začátku roku je to stále intenzivnější komunikace. Pouze jen co a jak děláme, jak se daří, vtípné obrázky, zážitky, posílá fotky z výletů… Dnes a denně prostě. Přítelkyně o tom ví a nevadí jí to, protože nic intimního tam není. Slečna je stále sama, řeší se mnou její život, kravinky, vtípky, zajímá se, posílá fotky když si třeba koupí nějaké oblečení..,, celou dobu jsme se neviděli a já nevím, co si od toho slibuje? Ona je chytrá, pracovitá, vaří, dbá na úklid a čistotu, nebojí se práce…
Je mi trapné se jí ptát, nechci jí ztratit, umí vždy rozveselit, zlepšit náladu. Jsem z toho trochu pobláznění… Ona je úplný opak mé přítelkyně. Říkám to nerad, ale je to tak :(
Co holka může tímto sledovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8502
11.9.24 19:50
@petrik94 píše: Více

Tak jestli ti nedala nějak více najevo svoji náklonnost tak tě prostě bere jako kamarada. Pokud se ty o něco pokusíš tak se buď chytne nebo to kamarádství skončí. Každopádně nejdříve řeš nějak svůj vztah s partnerkou - nebo plánujete takhle fungovat i nadále? Neřeš jiný vztah dokud nemáš ten první vyřešeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
11.9.24 20:06

No já si hlavně myslím, že by neměla „otravovat“ zadaného chlapa. Přesně jak píšeš, celýho tě poblázní a ty budeš jednou chtít utéct za ní. Tvoje přítelkyně je snad (taky) zamilovaná jinde, že jí to vůbec nevadí? Mě by to vadilo. Nedávno jsme doma řešili podobný problém, jen jsme si psali oba - já i partner - s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
11.9.24 20:47

Jsi s přítelkyni 7 let a šest let si píšeš s jinou wow… :potlesk: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.9.24 21:05

Ano, jsem s ní v kontaktu od nástupu v té práci. Bral jsem jí jako kolegu, následně dobrou kamarádku a teď nevím…
Jak jsem tam skončil, tak jsem se s ní nesetkal, pouze ty zprávy, kde nebyl žádný flirt, prostě nic. Až právě tento rok, kdy s přítelkyní je to fakt těžký, tak sám nevím co dělat. Snad si i myslím, že to trpím jen kvůli dceři… což není ideální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
11.9.24 21:18

Tak ono je to jasné a logické. Doma to nefunguje, přítelkyně na telefonu je lákavá… Ale přesto si myslím, že bys měl předně řešit tu svoji paní doma. Třeba začít klidnou promluvou, že už je to fakt vážné, zeptat se jí, co se děje, proč je to tak, jak je, že Tě to ničí, frustruje a pomýšlíš na konec vztahu. A pak se uvidí, jestli se dokážete „porovnat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
11.9.24 21:30

6 let si flirtuješ s jinou, to je doma pak poznat ve vztahu. Tu pozornost, vtipky věnuješ někomu jinému. To se na vztahu podepíše. Možná partnerka ztratila trpělivost a taky si našla někoho „vtipneho a zábavného“ na dopusování a svou pozornost věnuje jemu, protože ty na ni kašleš už dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.9.24 21:43

Nechci se nějak vymlouvat, nebo házet vinu na přítelkyni, ale cca pět let našeho vztahu bylo krásných. V tý době těch zpráv nebylo tolik co třeba tento rok. Tenhle rok je vážně katastrofický v našem vztahu s přítelkyní. Loni už to začínalo, sem tam krize, ale vždy se to na nějakou dobu vyřešilo. Snažím se to s ní řešit, chci aby fungoval každej, tak jak má, ale ona se urazí a řekne, že nebude nikomu dělat otroka, že ženská nepatří jen do kuchyně… Tím začne hádka a nic z toho. Jen horší a horší. A já jí nenutím trávit půl dne v kuchyni, nebo s vysavačem… Já sám mám plno práce kolem baráku (starý po rodičích), chodím v práci na směny a ještě musím vařit a uklízet. Fakt nevím co… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
11.9.24 21:54

Jenomže ty utíkáš od řešení problémů s partnerkou k dopisování s kamarádkou. Ta je bezdětná a neřeší s tebou domácnost jen vtípky tak je pochopitelně zábavnější. Na vztahu musí chtít pracovat oba. Pokud se nedokážete domluvit nebo spolu otevřeně komunikovat zkuste poradnu nebo mediátora. Vždycky je jednodušší odejít…ale máte už dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.24 21:55

Vím o čem mluvíš. Zažil jsem to. Prostě si potkal zpřízněnou duši. Tenkrát jsem se seznámil s jednou dívkou a mohli jsme si povídat o všem a i jsme si navzájem četli myšlenky. Chodili jsme na procházky a perfektně jsme si úplně ve všem rozumněli. Vyvíjelo se to samozřejmě dál a jednou už to skoro vypadalo že to nevydržíme a necháme se unést touhou. Nakonec jsme se shodli na tom, že by jsme si naše přátelství náhodou mohli pokazit neshodou v sexu a tak jsme to tak nechali a každý si do dnes žijeme po svém. Já jsem štastný že si našla normálního chlapa a jsou štastní a ona je zase štastná že jsem štastný já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.9.24 22:09

Ne, nechci od toho problému utíkat. Po každé, když přítelkyni řeknu, pojď musíme to řešit, tak vyjede, že hledám problémy, že mám svojí pravdu a nikdo nemůže mít svůj názor, že všechno musí být podle mě… A tohle já fakt nevydržím a hádka jede. Já uznám svou chybu, dokážu se omluvit, chci řešit. Ale tohle je nad moje síly..
A mimochodem… o našem problému nikdo z okolí ani z našich příbuzných neví. Pár lidí si všimlo, ale já se tímhle problémem nedokážu chlubit. Díky bohu za toto fórum, které umožnuje anonimě to řešit, za což se omlouvám. Jenže přítelkyně když je se svou rodinou, nebo kamarády, tak se dokáže vytahovat, jak doma všechno dělá, jak se o rodinu postará, jak je dokonalá… Já pak před nimi vypadám, jak lemra líná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
11.9.24 22:15

Na rovinu říct, že se v tom necítíš dobře. A co bys chtěl změnit. Ať se vyjádří jak to vidí ona. Pokud nedokážete mluvit tak jí napiš email, dopis…Základ je komunikace. Bez ní vznikají domněnky…a někdy chybné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
11.9.24 22:16

Souhlas s komentářem výše - chtělo by to nějakého „prostředníka“, kdo by Vám pomohl začít efektivně komunikovat, řešit problémy aj. Poradna, párová terapie..
Je opravdu možné, že je to konečná. Ale tu „kamarádku“ do toho netahej. To se prostě nedělá, zvlášť když máte dítě. A jo, chápu, že je to lákavé rozptýlení od toho marastu doma.. Ale Ty teď patříš jinam, na to by ses teď měl soustředit. Zkus to ještě.. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
11.9.24 22:20

Na vztahu se pracuje mnohem hůř když je někde spřízněná duše. To pak probíráš a řešíš problémy s ní. A taky pak ubíráš čas své partnerce. Dej si na chvilku pauzu od toho intezivního dopisováni a zkus svoje pocity sdílet s partnerkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
11.9.24 22:30

Pet let jsi ji nevidel, a vis ze je pracovita, vari, uklizi a dba na cistotu? To poznas z toho, ze s tebou resi vtipky, kravinky a obleceni?
Proc je pritelkyne po 7 letech porad jen pritelkyne, ne manzelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí