Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Třeba nějaké pěkné spodní prádlo, košilka/oblečení, parfém/vůně, výrazná rtěnka k tomu tanec před ním… Záleží, co se líbí tvému budoucímu muži. ![]()
@Pidulka1991 píše: Více
Asi tak nějak. On vždy ví, zakl. ne.
@Anonymní píše: Více
Tak na každého funguje něco jiného, my tvého chlapa nezname, to by jsi měla vědět ty nejlip
@izabe @Pidulka1991 Asi jsem špatně zformulovala můj základní dotaz, jsme se snoubencem spolu už 6 let, většinou na něj plat i jen líbání, klasicky doteky, nějaké fráze atd. On poslední dobou přišel i na jiné metody, které na mě fungují a já bych ho ráda taky něčím překvapila, proto se vás ptám, jestli nemáte nějaké nápady nebo rady.
To si musíš asi vypozorovat sama. Jak myslíš, že on přišel na to, co se líbí tobě?
@Anonymní píše: Více
Kdo se takhle ptá, neměl by sám nic zkoušet, protože to vždycky dopadne trapně. Jediná jistota v tvém případě je dotáhnout hezkou kámošku.
Řekni mu, že jsi v tomto týdnu dostala dvě pozvání na sklenku něčeho dobrého od sexy kolegů… a váháš, kterou z nich přijmout. ![]()
No a to budeš pak koukat, jak to v posteli večer sám rozjede…
![]()
@pohledzdruhestrany píše: Více
Nj, jak jinak.
![]()
To je to mužské uvažování…
Oproti tomu, se my ženy snažíme zachovávat věrnost… protože už máme tak nějak od přírody, danou schopnost, být oddané svému protějšku. ![]()
Zatím co muži, touží rozsévat své sémě i do jiné úrodné půdy. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Ona se ptala na provokaci, hezká kámoška navnadí a smetanu (myslím obrazně) slízne zakladatelka, proč ty vždycky myslíš na nejhorší ![]()
Ahoj,
mám takovou nezvyklou otázku, co podle vás na muže nejlépe funguje jako provokace pro nažhavení?
Snoubenec vždy ví, co funguje na mě a chtěla bych mu to oplatit. Mám na mysli hlavně věci v soukromí, doma, ve společnosti bych na to neměla.
Respektive jaké máte rady na sexuální vyprovokování muže? Chtěla bych v tomhle ohledu rozšířit můj obzor a něčím ho překvapit.
Děkuju za rady