Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
já byla jen v létě v Benátkách, na karneval bych jela, ale odrazuje mě počasí, vysoké ceny a hlavně milion turistů - už v tom létě to bylo dost nepříjemné. Ale bude to určitě pěkné. Pošli fotky ![]()
já se chystám příští rok,teda jestli někoho přemluvím sebou.Letos mam těsně před porodem,takže riskovat nechcu,ale příští rok to mám slíbený od přítele jako dovču na odpočinek,to už bude male rok,tak snad to spolu pak vydrží ![]()
Karneval v Benátkách je úžasný. Sice je tam plno lidí, ale ta atmosféra krásných masek a ještě v prostředí Benátek je nezapomenutelná.
No hlavně mě zajímá zda jste neměli problém s vodou. Na nám. Sv.Marka je prý dopoledne voda a obchodníci vydělávají na nějakých pytlech , které se natahují na boty na 10eur. Odpoledne prý v pohodě. No tak jsem zvědavá.
V Benátkách jsem byla 3× a nikdy jsem tam vodu na náměstí nezažila, takže v tom Ti neporadím. ![]()
Jenika píše:
No hlavně mě zajímá zda jste neměli problém s vodou. Na nám. Sv.Marka je prý dopoledne voda a obchodníci vydělávají na nějakých pytlech , které se natahují na boty na 10eur. Odpoledne prý v pohodě. No tak jsem zvědavá.
Tak to by bylo dobry pribalit si do kufru gumaky ![]()
Zažil jste někdo karneval masek v italských Benátkách? Odjíždíme v pátek. Benátky znám, ale na vyhlášeném karnevalu jsem ještě nebyla.