Kartářka Ostravsko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kartářka ostravsko
Máte zkušenosti s kartářkou
Pernovou Ludmilou z Ostravy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ee já byla u žigové
je to romka, ale holka, ta co předpověděla se splnilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě zase vykládala Katarína Jančová a taky se vše vyplnilo, až na jednu věc, kterou stále ještě očekávám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katarína
Mne vykládala taky Katarína Jančová pře 2 lety a nesplnilo se vůbec nic a to frajeřila že do roka. Přitom má reklamu a stojí za nic, levná není. Mrzí mne že se vůbec nic nesplnilo. Myslím že vlastně karty si může vyložit každý když si je zakoupí a vyčte z návodu co vytáhl a co karta říká. A zadarmo. Dokonce jsem byla u jedné jakoby kartářky ale za 200kč a ta měla na kartách napsané co říkají a jen to četla. Abych pravdu řekla nevěřím že to někdo umí možná jeden ze sta který to má daný…Jinak berou nehorázný peníze které ani nedaní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka Stáňa Darkovice
Ahoj,
asi před 3 lety jsem ve svém životě potkala kartářku. Tehdy jsem si poprvé v životě nechala karty vyložit. Pak jsem ji po nějakém čase byla navštívit znovu. Bohužel jsem na ni ztratila kontakt a proto se po něm pídím zde. Paní se jmenovala Stáňa a bydlela v Darkovicích. Myslím že to byl Domov pro seniory. Nemáte někdo na ni kontakt, prosím? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kašli na kartářku a žij, tak jak to cítíš, ne co ti nakuká nějaká šarlatánka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD já vím, nejsem z těch co běhají po astroložkách, kartářkách, numeroložkách a kdo ví kde ještě aby tam vysedávala s kdejakou pitominou ve smyslu nejsem spokojená, co mám dělat. Tehdy poprvé bylo naše setkání náhodné, prostě jsme se potkaly bez vyhledávání. Pak jsem si potřebovala ujasnit konkrétní věc o které se mi zmiňovala a ona opravdu přišla. Pak už jsem ji nevyhledávala ani žádnou další jinou. Jenže teď potřebuji poradit. Snad to bylo i jejími životními zkušenostmi nebo nevím, ale dokázala si se mnou otevřeně popovídat o všem s určitým nadhledem. Zní to asi trochu přitažené za vlasy, ale já vím sama nejlépe proč bych tuto osobu chtěla znovu vyhledat. Nemám zájem běhat za nějakými jinými, to nepotřebuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lázeňská veveřice píše:
@DanielaD já vím, nejsem z těch co běhají po astroložkách, kartářkách, numeroložkách a kdo ví kde ještě aby tam vysedávala s kdejakou pitominou ve smyslu nejsem spokojená, co mám dělat. Tehdy poprvé bylo naše setkání náhodné, prostě jsme se potkaly bez vyhledávání. Pak jsem si potřebovala ujasnit konkrétní věc o které se mi zmiňovala a ona opravdu přišla. Pak už jsem ji nevyhledávala ani žádnou další jinou. Jenže teď potřebuji poradit. Snad to bylo i jejími životními zkušenostmi nebo nevím, ale dokázala si se mnou otevřeně popovídat o všem s určitým nadhledem. Zní to asi trochu přitažené za vlasy, ale já vím sama nejlépe proč bych tuto osobu chtěla znovu vyhledat. Nemám zájem běhat za nějakými jinými, to nepotřebuji.
ano, to oni umí, trefit se, tam kam potřebují. Mě je to jedno, nesoudím, hledej dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD ale jo, já proti soudům ohledně pomoci u kartářky nic nemám a chápu je. Jenže jak se říká… tonoucí se stébla chytá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit